”Soția nu m-a crezut!” Ce i-a cerut Zlatan motociclistului pe care l-a oprit în trafic ca să-l ducă la Sanremo: ”I-am zis nu”

1 lună in urmă 1

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Atacantul lui AC Milan pune din nou evenimentul din Liguria pe harta lumii, prin show-ul total pe care îl face, atât pe scenă, cât și în afara ei.

Franco, motociclistul care l-a dus pe Zlatan Ibrahimovic la Sanremo: ”Soția nu m-a crezut!”

”Ibra” trebuia să ajungă la orele 21:30 la Sanremo, pentru a treia seară a festivalului, doar că un accident petrecut pe autostradă l-a dat peste cap. Totul s-a blocat, iar după trei ore petrecute în mașină, Zlatan și-a luat la revedere de la șofer și a coborât.

L-a oprit în trafic pe motociclistul Franco, un fan al lui AC Milan, și l-a rugat să-l ducă rapid până la Sanremo”Mergeam spre casă, era aglomerat și am văzut o mașină cu doi oameni înăuntru. Unul dintre ei semăna cu Ibrahimovic. Mi-am zis: 'Stai, e chiar Ibra.'

Șoferul a deschis geamul și m-a întrebat: 'Poți să-l iei pe motocicletă pe Ibra?'. I-am zis că da, sigur. Mai aveam o cască sub scaun, am sunat-o pe soția mea și i-am spus 'Îl duc pe Ibra la Sanremo'. Nu m-a crezut”, a povestit Franco, la Radio Monte Carlo.

Zlatan, pe motocicleta unui necunoscut, în drum spre Sanremo:

Ce a făcut Zlatan Ibrahimovic după ce Franco l-a lăsat la Sanremo

Galerie Foto

Motociclistul a adăugat că drumul a decurs fără probleme și că Zlatan a fost ”drăguț și exemplar”. ”M-a întrebat cum să-mi mulțumească și mi-a promis că-mi va trimite tricoul său. Nici poză n-am făcut, că s-a dat jos imediat și a fugit în sală, ca să nu întârzie”, a mai zis Franco.

De asemenea, Franco a declarat că suedezul l-a întrebat dacă poate să conducă el motocicleta, ca să își asume el responsabilitatea, dar suporterul lui Milan l-a refuzat. 

Zlatan Ibrahimovic s-a dezlănțuit, puțin mai târziu, pe scena teatrului Ariston, de la Sanremo. Alături de sârbul Sinișa Mihajlovic și gazdele Amadeus și Fiorello, fotbalistul scandinav a cântat pies ”Io vagabondo”.

Etichete: zlatan ibrahimovic , sanremo , motocicleta zlatan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă