Soția lui Ștefan Bănică și-a deschis o afacere. Lavinia Pîrva are mare succes

5 luni in urmă 15

Lavinia Pîrva în vârstă de 35 de ani, s-a apucat de afaceri. Soția lui Ștefan Bănică a hotărât că, dacă tot nu face bani la fel de mulți bani din cântat din cauza pandemiei să-și deschidă o afacere.

Soția lui Ștefan Bănică și-a deschis o afacere

Lavinia Pîrva, în colaborare cu fosta iubită a lui Bogdan Grigoriu, au deschis un magazin cu haine online. Frumoasa brunetă se ocupă foarte mult cu promovarea noii afaceri. Soția lui Bănică nu este doar antreprenoare, ea fiind și model pentru hainele pe care le vinde, pozând în ținutele pe care le scoate spre vânzare.

„Mereu am crezut că stilul definește personalitatea unui om. Fiind atașată de outfit-urile confortabile și de calitate, simțindu-mă comod învăluită în țesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică și îndrăzneață totodată. Împreună cu o echipă de profesioniști, am realizat prima colecție așa cum am visat mereu.

Un stil în care, cu siguranța, se vor regăsi multe femei cu personalitate care considera la fel ca și mine că stilul este un mod simplu de a spune lucruri complicate”, a scris Lavinia Pîrva, referitor la afacerea sa, într-o postare pe rețelele de socializare.

Lavinia a slăbit 30 de kilograme

Cu mult sport și o dietă echilibrată, Lavinia a reușit să-și recapete silueta de dinainte de a rămâne gravidă. Pe parcursul sarcinii, corpul vedetei a reținut multă apă. Acum frumoasa brunetă a  demonstrat tuturor că a avut ambiție și a scăpat de kilogramele în plus. Deși este în permanență cu fiul său, cântăreața nu a renunțat la a avea grijă de felul în care arată.

Lavinia Pîrva înainte și după ce a slăbitSoția lui Ștefan Bănică și-a deschis o afacere.

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu’, a spus Lavinia Pîrva potrivit Viva.ro.

The post Soția lui Ștefan Bănică și-a deschis o afacere. Lavinia Pîrva are mare succes appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă