Soția lui Cosmin Natanticu și-a pierdut cumpătul la „Asia Express”. „M-a luat inima. Am crezut că o să crăp de rușine”

1 săptămână in urmă 36

Ediția de luni seara a fost una plină de adrenalină pentru concurenții rămași în competiție. Ultima zi din Iordania a început la careu, acolo unde Irina Fodor a dezvăluit echipa care a primit pașaportul spre următoarea etapă din Asia Express.

 Înainte de a se calcula pietrele prețioase aduse de concurenții, Cosmin Natanticu a constatat faptul că este posibil să își fi lăsat la cazare cufărul cu nestemate.

Concurentul și-a întrebat soția dacă în rucsacul său este cutia cea mică în care se afla „cheia” spre Israel. Eliza nu s-a putut abține și a recționat nervos când a auzit că partenerul său a pierdut cutia.

„Nu e la mine. Ți l-am dat ție! Nu e la mine. L-ai uitat acolo în casă, ești nebun la cap.”, a spus concurenta. Irina Fodor a observat imediat că cei doi sunt agitați: „Ce s-a întâmplat? Nu aveți cufărul mic?”

Soția lui Cosmin Natanticu și-a pierdut cumpătul la „Asia Express”. „M-a luat inima. Am crezut că o să crăp de rușine”

„Natanticu ai pierdut cufărul. ”, a fost gluma lui Mihai Petre. „M-a luat inima! Am crezut că o să crăp de rușine. Am început să scot chiloți, șosete, pe bunica, tot!”, a mai spus Eliza.

Concurenta și-a scos toate obiectele din rucsac pentru a căuta cufărul. La fel a făcut și Cosmin Natanticu, care și-a dat seama târziu că este la el în bagaj.

„Era la mine!”, a spus concurentul. Replicile dure dintre ei nu au întârziat să apară. Concurenta s-a enervat foarte tare și a „aruncat cu vorbe” neașteptate, fapt care l-a surprins pe soțul ei.

„De ce te enervezi? De ce trebuie să enervezi? Ai zis că nu ne enervăm și acum te enervezi?”, i-a spus concurentul partenerei sale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă