Soţia lui Christian Eriksen, în lacrimi la marginea terenului, aşteptând disperată vești despre starea soțului

1 lună in urmă 140

Soția lui Christian Eriksen, Sabrina Kvist, în lacrimi la marginea terenului! Jucătorul s-a prăbușit pe teren în minutul 41, fără să fi fost lovit de un adversar.

Soția lui Christian Eriksen a venit la marginea terenului în lacrimi. Sabrina Kvist a fost consolată de căpitanul danez Simon Kjaer și de portarul Kasper Schmeichel. Aceasta a aşteptat cu sufletul la gură vești despre starea soțului.

Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, la Euro 2020

Momente dramatice în timpul partidei Danemarca - Finlanda, din grupa B, de la EURO 2020. Starul danezilor, Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren și nu mai poate respira. Jucătorii ambelor formații sunt cu lacrimi în ochi, iar partida a fost suspendată.

Christian Eriksen s-a prăbușit în minutul 41 al partidei, după o fază banală. Jucătorii s-au strâns imediat în jurul lui, iar medicii au fost chemați pentru a-l salva. Eriksen a căzut în momentul în care o minge din aut a fost aruncată spre el.

Meciul este suspendat în aceste momente de UEFA și jucătorii au fost trimiși la cabine. Majoritatea dintre ei aveau ochii în lacrimi și au privit cum medicii intervin inclusiv cu defibrilatorul pentru a-l resuscita pe Eriksen.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă