Soţia lui Alexei Navalnîi a fost arestată în Moscova, la scurt timp după ce fusese văzută în rândul protestatarilor

1 lună in urmă 32

De Andreea Anghel.
Publicat: 23.01.2021, 19:00.
Actualizat: 23.01.2021, 19:00

Soţia lui Alexei Navalnîi, Yulia Navalnaya, a fost arestată la Moscova, în apropiere de locul uneia dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului. Protestatarii care au ieşit în stradă au avut de îndurat temperaturi chiar şi de minus 50 de grade.

Protestatarii care au ieşit în stradă au avut de îndurat chiar şi temperaturi de minus 50 de grade

Soţia lui Alexei Navalnîi a fost arestată în Moscova, la scurt timp după ce fusese văzută în rândul protestatarilor

yulia_navalnaya via Instagram

Yulia Navalnaya, soţia opozantului Kremlinului, a fost arestată Susținătorii lui Alexei Navalnîi au îndurat temperaturi de -50 de grade

Soţia lui Alexei Navalnîi, Yulia Navalnaya, a fost arestată, sâmbătă, la Moscova, unde are loc una dintre manifestaţiile de susţinere a opozantului Kremlinului, relatează news.ro, citând surse CNN.

Aceasta a postat pe Instagram o imagine cu ea la protest, cu menţiunea: ''Ce binecuvântare că sunteţi aici! Mulţumesc!''.

Ulterior, în social media au apărut imagini cu aceasta în timp ce era oprită de poliţie, la intrarea într-o staţie de metrou din centrul Moscovei, chiar lângă locul în care erau strânşi mai mulţi protestatari. Apoi, ea a fost văzută în timp ce era escortată la o dubă a poliţiei.

Susținătorii lui Alexei Navalnîi au îndurat temperaturi de -50 de grade

Numeroase persoane au fost arestate în timpul protestelor masive din Rusia, în sprijinul opozantului Alexei Navalnîi. De la Moscova la Vladivostok, oamenii au cerut eliberarea acestuia.

Alexei Navalnîi a fost arestat la întoarcerea din Germania, după ce un tribunal rus a dispus plasarea în detenţie a opozantului pe o peroadă de 30 de zile, începând de la data controversatei sale arestări.

Otrăvit cu un agent neurotoxic de tip noviciok şi aflat în comă, Alexei Navalnîi s-a aflat în convalescenţă în Germania, în ultimele cinci luni.

alexei navalnîi yulia navalnaya moscova protest kremlin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă