Soția de fotbalist pentru care bărbații s-au înjunghiat în Centrul Vechi. Despre cine e vorba

2 luni in urmă 33

Fostul atacant al FCSB, Alexandru Tudorie, se poate mândri că are o soție superbă, în persoana tinerei Ioana Tudorie. Deși au doi copii, deja, relația celor doi a fost una plină de evenimente neprevăzute. Într-unul din aceste evenimente, Ioana a fost prinsă la mijloc, totul degenrând într-o tentativă de omor.

Ioana Tudorie, frumoasa pentru care era să moară un om

Înainte de a deveni soția atacantului, Ioana Tudorie, o femeie extrem de frumoasă, a fost prinsă într-un incident. Acest incident avea să degenereze într-o tentativă de omor. Totul s-a petrecut în anul 2015, în Centrul Vechi al Capitalei. Ioana Tudorie se  afla, la miez de noapte, împreună cu alte câteva fete și însoțite de doi tineri, la o petrecere într-unul din cluburile din Centrul Vechi, din București.

Sursele judiciare de la acea vreme spun că ceea ce s-a întâmplat în acea noapte se putea sfârși rău. Cel mai rău ar fi putut să fie pentru victima incidentului, un bărbat de 36 de ai. Procurorii cazului spun că totul ar fi plecat de la insistențele cu care victima s-ar fi uitat la grupul de fete, grup în care se afla și viitoarea Ioana Tudorie.

Unul din tinerii care le însoțea pe Ioana Tudorie și restul fetelor, s-ar fi năpustit asupra bărbatului de 36 de ani. Cu mai multe lovituri de cuțit victima a ajuns în stare critică la spital. Medicii au reușit, în ultima clipă, să-i salveze viața.

Relație zbuciumată cu atacantul FCSB

Se pare că genul ăsta de situații nu-i sunt străine actualei soții a atacantului. Tot în 2015, spun surse apropiate, Ioana Tudorie s-ar fi aflat într-un conflict cu iubita lui Alexandru de la acea vreme, scandal care a ajuns și în presă, dar și la urechle lui Gigi Becali.

Becali, cunoscut pentru cultul familiei, și pentru evitarea unor astfel de conflicte, a luat decizia de a sta de vorbă cu jucătorul său la acea vreme,. Oficialii clublui au uat atitudine atunci, declarând în presă:

“Am discutat cu Alex vizavi de acest incident. Clubul nostru va demara o anchetă în acest sens şi avem încredere în faptul că adevărul va ieşi la lumină. Pentru moment, putem spune doar că Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se afla în oraş la o oră foarte avansată, în conformitate cu Regulamentul Intern al clubului”, spunea atunci Valeriu Argăseală, preşedintele FC Steaua Bucureşti.

De atunci, se pare că lucrurile s-au mai liniștit între Alexandru și Ioana Tudorie. De altfel, anul acesta, Ioana Tudorie i-a mai dăruit un copil lui Alexandru.

 

The post Soția de fotbalist pentru care bărbații s-au înjunghiat în Centrul Vechi. Despre cine e vorba appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă