Soția criminalului din Onești rămâne în AREST preventiv! Ea este suspectă de complicitate la lipsire de libertate și ceruse arest la domiciliu

1 lună in urmă 1

Dublă crimă OneștiDublă crimă Onești

Soţia criminalului din Onești - Gheorghe Moroşan rămâne în arest. Ea ceruse arest la domiciliu, dar magistrații i-au respins cererea, vineri.

VINERI, 05 MARTIE 2021, 16:27

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Contestația femeii s-a judecat la Tribunalul Bacău.

Comisarul şef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, a anunțat zilele trecute că soția ucigașului a fost propusă pentru arestare preventivă pentru complicitate la privare de libertate a două persoane. El a explicat că soţia autorului se afla în apartamentul de deasupra celui în care erau ţinuţi cei doi muncitori ostatici şi îşi încuraja soţul în demersul său.

"Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo", a spus directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

Reamintim că doi bărbați au murit în urma unei luări de ostatici petrecute luni seara, la Onești, județul Bacău. Cei doi muncitori au fost sechestrați de proprietarul casei în care făcea reparații, ulterior fiind înjunghiați mortal de bărbatul în vârstă de 68 de ani.

În prezent, agresorul se află în stare gravă la spital după ce a fost împușcat în brațe și picioare de polițiștii sosiți la fața locului pentru că nu s-a supus ordinelor. 

Citește și Gest TERIBIL în Onești: Doi oameni au fost uciși într-o luare de ostatici! Atacatorul, în stare gravă la spital, după ce mascații l-au împușcat de mai multe ori

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă