Soţia criminalului de la Oneşti a fost arestată preventiv. „Soţia i-a transmis că face bine ceea ce face”

2 luni in urmă 5

Soția agresorului de la Onești, care a omorât doi muncitori pe care i-a sechestrat într-un apartament, a fost arestată marți, transmite Digi24.

Judecătoria Onești a decis arestarea preventivă a soției agresorului de la Oneşti, pentru complicitate la luare de ostatici. Comisarul şef Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR a precizat că soţia autorului se afla în apartamentul de deasupra celui în care erau ţinuţi cei doi muncitori ostatici şi îşi încuraja soţul în demersul său.

„Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face, motiv pentru care, din câte cunosc, este prezentată cu propunere de arestare preventivă. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a spus directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR, potrivit <a href=”https://www.agerpres.ro/justitie/2021/03/02/dubla-crima-de-la-onesti-sotia-agresorului-propusa-pentru-arestare-preventiva-faptuitorul-are-4-condamnari–670909″ target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” aria-label=”Agerpres (opens in a new tab)”>Agerpres</a>.

Femeia a fost reţinută încă din noaptea de luni spre marţi, fiind suspectă de comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate.

Autorul dublei crime are patru condamnări la activ – în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

„Are 4 condamnări anterioare, în 1987, 1991, 1993 şi 2010, cea din 2010 este o condamnare din Italia, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Din toată această anamneză pe care noi, investigatorii, am creat-o la momentul respectiv, dacă ştiam că este violent, nu ne-a atestat un comportament violent. Ba mai mult, verificările care s-au făcut la familie, în mediile frecventate, cercurile, nu spuneau nimic că el ar putea avea un declic sau o „explozie”, ca ceva sa-i motiveze acest gest”, au spus poliţiştii conform Observatornews.

„La un moment dat fusese adus într-un punct favorabil Poliţiei şi situaţiei în sine. Pentru că acceptase să să intre în contact cu noi, să vadă documentele şi aşa mai departe. Au fost nişte situaţii tactice care au fost dezvoltate la momentul respectiv şi zic eu că urmau să aibă chiar un rezultat bun”, au mai spus poliţiştii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă