Soţia bărbatului care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti rămâne în arest preventiv

1 lună in urmă 4

Aurelia Moroșan, soţia bărbatului care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti rămâne în arest preventiv, a decis vineri, 5 martie, Tribunalul Băcău. Hotărârea instanţei este definitivă, notează News.ro.

Tribunalul Bacău a respins, vineri, ca nefondată, contestaţia formulată de Aurelia Moroşan împotriva deciziei Judecătoriei Oneşti prin care fusese arestată preventivă.

Astfel, femeia rămâne arestată şi a fost obligată să achite suma de 400 de lei, cheltuieli judiciare către stat.

Ea este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.

Judecătoria Oneşti a admis, marţi, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a Aureliei Moroşan.

Luni, 1 martie, Gheorghe Morosan a ucis doi muncitori care faceau lucrări într-un apartament din Onești. Criminalul era supărat din cauză că pierduse acel apartament în urma unei executări silite.

Apartamentul în care s-au comis crimele fusese al agresorului, iar acum se afla în proprietatea Chimcomplex.

La faţa locului au fost prezente forţele de ordine, dar şi un negociator, care a încercat să îl determine pe bărbat să renunţe la intenţiile sale.

Apoi însă „s-a produs un declic”, când „una dintre victime a încercat să îl atace pe bărbatul agresor”, acesta fiind momentul când făptuitorul a început să lovească cu cuţitul.

Atunci, forţele de ordine au intrat în apartament şi l-au împuşcat pe agresor. Una dintre victime a fost declarată decedată la faţa locului, iar a doua a murit la spital.

Șefii Poliției din Bacău și Onești au fost destituiți miercuri, 3 martie, după acțiunea de salvare eșuată, a anunțat ministrul de interne Lucian Bode. Azi, demnitarul a anunțat numele înlocuitorilor.

Gheorghe Moroșan a fost detubat vineri, 5 martie, de medicii de la Spitalul Județean din Bacău. Doctorii au anunțat procurorii că pot relua procedurile judiciare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă