Sotia actorului Tom Hanks a incetat sa mai dezvolte anticorpi la 10 luni dupa infectarea cu COVID-19

2 luni in urmă 1

Sotia actorului Tom Hanks, Rita Wilson, diagnosticata cu COVID in martie 2020 spune ca, la zece luni de la trecerea prin infectie, a incetat sa mai dezvolte anticorpi.

Rita Wilson a primit diagnosticul oficial de COVID-19, in 11 martie 2020. Saptamana aceasta, la The Ellen Show, vedeta a povestit ca undeva intre decembrie 2020 - ianuarie 2021 organismul ei nu a mai produs respectivii anticorpi, dupa ce in ultima luna a anului trecut acestia fusesera detectati in sange, in urma analizelor.

Este o observatie importanta in contextul in care cercetatorii nu stiu exact cat timp acesti anticorpi raman in organism dupa ce o persoana s-a recuperat in urma bolii.

La inceputul lunii decembrie, actrita in varsta de 64 de ani spunea ca spera sa produca anticorpi in continuare pentru a fi ferita astfel de o reinfectare. Intr-un interviu la distanta cu Jimmy Kimmel, vedeta a oferit informatii despre decizia lor de a le permite cercetatorilor sa le studieze anticorpii.

"Esti singura persoana de care nu trebuie sa ma tem in acest moment, pentru ca in continuare ai atatia anticorpi", a glumit atunci comediantul de 53 de ani.

Wilson, care a fost testata lunar pentru anticorpi, luand parte la un studiu desfasurat de UCLA, a raspuns in interviul din decembrie 2020: "Inca ii mai am! Ne-au testat si inca ii mai avem". "Numarul lor scade pe masura ce te recuperezi, dar inca mai sunt cativa acolo si ne ajuta".

Testul urmator, facut in ianuarie 2021, a aratat ca Rita Wilson a incetat complet sa mai dezvolte anticorpi.

Mai puteti citi:

Furnizorii de energie au umflat milioane de facturi ale romanilor pentru a se finanta. Ministrul Energiei, victima a escrocherieiDirectorul adjunct al Apelor Romane si-a angajat tatal pensionar, prin detasare, la Sistemul de Gospodarire a Apelor din BotosaniDe unde vine numele clanului Sadoveanu. Liderul interlop care seamana cu marele scriitorUimitoarea poveste a unui om al strazii din Italia, cu bani si proprietati, care a murit de frig intr-un adapost improvizat din cartoane"Sa fie lumina": Cum a fost acoperit calugarul Sebastian Jitaru, acuzat de procurori ca a violat mai multi baieti, timp de 10 ani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă