Soţ şi soţie găsiţi morţi în propriul apartament din Cluj-Napoca. Polițiștii cercetează cazul

3 săptămâni in urmă 127

Anchetă criminaliști Cluj Anchetă criminaliști Cluj

Descoperire şocantă într-un apartament din Cluj-Napoca. Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite decedate, trupurile lor fiind în stare avansată de descompunere. Poliţiştii clujeni au deschis o anchetă pentru a stabili cum cei doi soţi şi-au pierdut viaţa. În acest moment se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, relatează realitateadecluj.net.

MARŢI, 20 APRILIE 2021, 11:11

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil au fost găsite două persoane decedate. În urma primelor verificări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni, însă cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiilor. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.

Potrivit presei locale, cadavrele celor doi soţi, în vârstă de aproximativ 65 de ani, au fost descoperite într-o stare avansată de descompunere de către rudele celor acestora, care nu îi mai vizitaseră din data de 8 martie.

Cel mai probabil bărbatul ar fi murit de foame, fiind imobilizat la pat, după ce soţia sa ar fi decedat în urma unui infarct.

După o primă estimare, moartea lor ar fi survenit în urmă cu aproximativ 4 săptămâni.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă