Șoșoacă, contul de Facebook blocat pentru jigniri: Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre / I-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește

1 lună in urmă 7

Fosta senatoare AUR, Diana Șoșoacă, a declarat, joi, la România TV, că i-a fost blocat contul de Facebook și amenință că va acționa în instanță rețeaua de socializare. Avocatei i-a fost blocat contul după ce a jignit o internaută, care la rândul său i-a adresat jigniri calificate drept ”inimaginabile” de Șoșoacă.

”Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea” , a declarat avocata la Romania TV.

Senatoarea a anunțat că va da în judecată Facebook-ul pe motiv că nu ar fi normal să blocheze conturile politicienilor. Șoșoacă a mai spus că va folosi contul soțului și că își va face și alte două-trei conturi pentru a putea ține legătură cu fanii săi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă