Sosia lui Neymar a fost arestată în Brazilia! Tânărul a fost prins la furat

2 săptămâni in urmă 29

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Tânărul era supranumit de brazilieni ”Neymar din Itaqua” sau ”dublura lui Neymar”, însă faima nu i-a adus succesul dorit. Nu l-a îmbogățit deloc. Ba chiar l-a împins să apeleze la infracțiuni pentru a supraviețui.

Dublura lui Neymar, arestat pentru mobilă de 300 de euro

Tiago a fost reținut de agenții Centrului de Operațiuni Militare ale Poliției (COPOM), după ce au fost înștiințați că mai multe persoane descărcau marfă furată dintr-un vehicul, în Sao Paulo. Polițiștii au ajuns la fața locului și au arestat doi bărbați.

Familia lui ”Neymar din Itaqua” a negat categoric orice implicare a lui Tiago în aceste evenimente și a declarat că acesta s-a aflat ”la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit”, în spatele reședinței sale.

Mărturiile lor nu i-au împiedicat pe oamenii legi să-l trimită pe Tiago, împreună cu complicele său, la periferia orașului Sao Paulo. Poliția a emis un comunicat prin care anunță că ”amândoi au fost puși la dispoziția instanței, iar faptele au fost trimisă spre analiză către justiție”. 

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

În locul în care au fost reținuți, a fost recuperată mobilă furată, evaluată la aproximativ 2.000 de rale, adică echivalentul a 300 de euro.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.
Etichete: neymar , tiago silva dos santos

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă