Sorina Tîrcă a semnat cu Rapid

2 luni in urmă 9

  • Media: Fotbal Club, luni, 20:45, Digi Sport 1

  • Media: Liga Digisport, luni, 17:30, Digi Sport 1

Sorina Tîrcă, la Rapid

''Mulţumesc tuturor cluburilor din ţară şi din străinătate pentru oferte, dar am ales Rapidul pentru profesionalismul care există în club la toate nivelurile şi pentru suporterii minunaţi care de multe ori reprezintă jucătorul numărul 8. Sunt nerăbdătoare să joc în atmosfera din Giuleşti, vă aştept la sală să ne purtaţi către victorie meci de meci'', a declarat Tîrcă.

Fiica Marianei Tîrcă a fost cea mai bună marcatoare la Campionatul European U17 din 2015 (55 goluri în 7 meciuri), precum şi cea mai bună marcatoare la Campionatul European U19 din 2017 (56 goluri în 7 meciuri). A fost desemnată cea mai bună tânără jucătoare din Liga Florilor în 2019, la Gala Premiilor Handbalului Românesc.

Acesta este al 7-lea transfer anunţat de Rapid pentru sezonul viitor, după spaniolele Alicia Fernandez Fraga (centru) şi Marta Lopez Herrero (extremă dreapta), ambele de la SCM Râmnicu Vâlcea, portarul Denisa Dedu şi interul stânga Gabriela Perianu, ambele de la CSM Bucureşti, pivotul spaniol Ainhoa Hernandez Serrador (Zubileta Evolution Zuazo) şi interul dreapta angolez Azenaide Danila Jose Carlos (Podravka Koprivnica).

Etichete: rapid , sorina tirca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă