Sorin Răducanu e curajos: „Cine a mai dat în judecată FRF fără să ceară bani? Am trei procese cu ei” + Acuze pentru Liviu Dragnea | EXCLUSIV ProSport Live

2 months ago 2

Sorin Răducanu, fost candidat la șefia FRF și fotbalist la Sportul și Dinamo, a continuat tirul acuzațiilor și este un război continuu cu Federația Română de Fotbal. Invitat la Prosport Live, acesta a recunsocut că soția îl ceartă pentru ieșirile publice.

Sorin Răducanu îi mitraliază pe Bumbescu și Pițurcă: „Pe primul îl mușca varza de picior, iar celălalt era un trișor de cazino” + „Steaua era ajutată de arbitraj” | EXCLUSIV

Sorin Răducanu se oprește doar atunci când va fi dreptate

„Nevastă-mea îmi zice mereu să nu mă duc să mai vorbesc, că nu rezolv nimic, că mă dau toți în judecată… Din păcate, sunt mulți care sunt de aceeași părere cu soția mea. Dar eu nu mă opresc, merg mai departe. Eu vreau dreptate și doar atunci mă opresc.

Am dat în judecată FRF. Cine mai face asta acum? Cine a mai dat în judecată FRF fără să ceară bani? Am avut trei procese cu FRF. Unul l-am pierdut. În al doilea proces îmi cer cheltuieli de judecată, dar instituția lor e asimilată instituților de publice și autorităților de nivel central”, a recunoscut Sorin Răducanu.

Acuze pentru Liviu Dragnea

„FRF exercită o putere publică, chiar dacă nu accesează fonduri publice. Ei folosesc însemnele naționale, folosesc un teren al statului dat gratuit pe la Mogoșoaia și Buftea. N-au ce bani să ceară pentru cheltuieli de judecată

Curtea de Conturi nu vine pe la FRF că merg tot felul de persoane cu ei în deplasări. Liviu Dragnea era în avion cu naționala lui Burleanu, apoi numea șeful Curtei de Conturi. De asemenea, Vasile Dâncu, sforarul-șef. N-are rost să mai discutăm”, a încheiat fostul atacant din anii 80.

The post Sorin Răducanu e curajos: „Cine a mai dat în judecată FRF fără să ceară bani? Am trei procese cu ei” + Acuze pentru Liviu Dragnea | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools