Sorin Grindeanu: USR PLUS pleacă de la guvernare cu miniștrii, dar rămâne la guvernare cu eșaloanele 2 și 3. Cu alte cuvinte, USR PLUS spune Adio Cîțu, dar rămân cu tine

1 lună in urmă 30

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a acuzat marți USR PLUS de ipocrizie și a anunțat că tot guvernul trebuie să plece, nu doar premierul Florin Cîțu.

”Tot ce spunem noi de câteva zile, ca USR PLUS să iasă din ipocrizie, s-a adeverit astăzi. Tot azi mai vedem că oficial USR PLUS pleacă de la guvernare, dar rămân la guvernare cu eșaloanele 2 și 3. Cu alte cuvinte, USR PLUS spune Adio Cîțu, dar rămân cu tine. Toți soldățeii de la partid nu demisionează, rămân conectați la banul public și resursele țării. Mimați ieșirea de la guvernare cu 7 demisii, dar vă lăsați gașca de interese alături de Cîțu? Unde vă e vitejia?”, a spus Grindeanu într-o conferință de presă.

”Demisiile nu au fost încă acceptate. Această imagine de azi e cea mai grăitoare dovadă a unu circ ordinar, marca USR PLUS în care au cooptat și AUR. PSD nu va intra în acest circ al USR și PNL”, a mai spus Grindeanu.

El a refuzat însă să răspundă la întrebările repetate ale ziariștilor despre boicotul PSD la stabilirea unui calendar al moțiunii de cenzură depuse de USR PLUS și AUR. Grindeanu a susținut însă că PSD va vota împotriva guvernului Cîțu când acesta va veni în Parlament pentru votul de încredere după schimbarea compoziției politice. (Sorin Grindeanu / Foto: gov.ro)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă