Sorin Grindeanu spune că Marcel Ciolacu ar trebui să fie propunerea de premier a PSD

4 săptămâni in urmă 13

Întrebat vineri, 5 noiembrie, care ar trebui să fie propunerea de premier a PSD pentru un viitor Guvern cu PNL, prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a răspuns că soluția este actualul președinte al social-democraților, Marcel Ciolacu, și că propunerile de miniştri cu care ar trebui să meargă PSD ar trebui să fie persoanele din prima linie a partidului, a informat Agerpres.

Referindu-se la cele aproape trei ore de negocieri de joi seară, dintre PNL și PSD, și întrebat pentru cine este un compromis mai mare alcătuirea unui guvern între cele două partide, Grindeanu a afirmat că „la un moment dat se ajunge într-un punct în care e nevoie de un compromis”.

„Sunt cu destulă vechime în PSD, şi anume din 1996, şi am văzut diverse coaliţii, alianţe şi aşa mai departe, guverne de coaliţie, fie că vorbim de acea coaliţie din 2009 care a fost între PSD şi PDL, fie că vorbim de USL, care a fost mai mult decât o coaliţie de guvernare, a fost un proiect politic”, a spus Grindeanu.

„Dacă clasa politică nu realizează că suntem într-un moment grav pentru România şi că românii aşteaptă de la clasa politică soluţii şi nu ceartă, înseamnă că ar trebui să plecăm cu toţii acasă. Ceea ce credem noi, ca partid social-democrat, e că romanii aşteaptă de la noi soluţii”, a mai precizat el.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă