Sorin Grindeanu: Pe Bucureşti la alegerile locale nu s-a făcut numărătoarea paralelă. Nu o să mai repetăm greşeala acum

1 month ago 53

Întrebat de Mihai Gâdea dacă va câştiga sau nu alegerile, liderul PSD, Sorin Grindeanu a răspuns optimist că social democraţii vor câstiga alegerile parlamentare din acest an. El a precizat că PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp voturile numărate.

"Am pus la punct două modalități de a face această numărătoare paralelă. Una foarte rapidă, fiecare reprezentant al nostru în secțiile de votare, imediat după terminarea numărării vă trimite la un număr pe care o să-l primeascp rezultatul, din secția respectivă și doi acea metodă clasică, copie după procesul verbal semnat de toți reprezentanții în secția de votare care se strâng și se numără, ceea ce va dura mai mult. Dar pot să vă spun că undeva între o oră și ceva spre două, noi o să avem rezultatele aproape, aproape de ceea ce va însemna finalul din cele peste 18.000 de secții de votare din România”, a precizat Grindenau în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Sorin Grindeanu: "Pe Bucureşti la locale nu s-a făcut numărătoare paralelă"

"Nu mai vrem să avem surprize. Din păcate, şi trebuie să spun acest lucru, pe București la locale nu s-a făcut numărătoare paralelă de către organizația București, de aici și poate anumite surprize care au apărut, şi e vina PSD-ului că nu s-a făcut această numărare. În alte organizații s-a făcut”, a mai spus Grindeanu.

Sorin Gindeanu: "Nu o să mai repetăm greşeala acum. Aviz amatorilor”

"E un adevăr. E o  greșeală pe care am făcut-o la locale şi pe care nu o să o repetăm acum. Deci, aviz amatorilor. Nu ar însemna chiar atât de mult să piardă PNL față de locale. Vă rog să vă aduceţi aminte, noi am câștigat 20 de Consilii Județene din 41, cel mai mare număr de aleşi locali, diferența la votul politic, dacă putem să facem și s-a făcut imediat după locale a fost infimă. Sunt convins și știu acest lucru. Aseară am avut o ședință extinsă online cu toți președinții, cu toți președinții de organizații județene. Toată lumea este determinată, mobilizată astfel încât în 6 decembrie să dăm jos Guvernul Orban”, a mai spus Sorin Grindenau la "Sinteza Zilei” de la Antena 3

Read Entire Article

Powered By Seo Tools