Sorin Grindeanu: Moțiunea USR AUR este o jignire, dar dacă ajunge în plen o votăm

1 lună in urmă 18

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD

Lideriii PSD au decis, după ședința de urgență de marți, că vor vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, dacă va ajunge în plen, chiar dacă consideră documentul drept o JIGNIRE. Prim-vicepredintele PSD Sorin Grindeanu i-a atacat din nou pe liderii USR Plus, afirmând că nici în ultima clipă nu se poziționează tranșant, ci doar încearcă să-și negocieze noi condiții de rămânere la guvernare, cu sprijinul PSD.  

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 16:24

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"Vreau să o spun tranșant, cât se poate de clar: PSD va vota împotriva acestui guvern. Pe de altă parte, o spunem cât se poate de răspicat că moțiunea Alianței USR Plus AUR este o jignire, este o moțiune care  spune doar că premierul Cițu este rău și că nu a respectat protocolul. Altceva noi nu am văzut în această moțiune", a afirmat Grindeanu. 

Liderul social-democrat i-a acuzat pe cei de la USR Plus de nesinceritate atât în relația cu cei pe care-i contestă, cât și cu cei de al căror sprijin ar avea nevoie. "La Cotroceni este o întâlnire între Iohannis și Barna. Știu, totodată, că există doar 7 demisii ale acestor ipocriți de la USR și că acele demisii nu au fost încă acceptate, n-au intrat pe circuit, Cîtu nu le-a aprobat, n-a numit înlocuitori, ca să intrăm pe făgașul normal. Ba, mai mult, Iohannis se întâlnește cu Barna să vadă cum se înțeleg împreună. Deci de ce s-ar implica PSD în acest circ?".

Întrebat dacă PSD va vota demersul USL Plus și AUR, Grindeanu a reafimat că dacă se ajunge în plen, votul ca fi pentru demiterea actualului guvern condus de Florin Cițu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă