Sorin Grindeanu: „Ludovic Orban a declarat în urmă cu o săptămână că partidul care câștigă alegerile dă premierul"

2 luni in urmă 24

„Gașca piezătorilor” vrea să confiște rezultatul votului de duminică, spune prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, care reamintește că Ludovic Orban a declarat cu o săptămână înainte că „partidul care câștigă alegerile dă premierul”.

07 Decembrie 2020, 16:27 (actualizat 07 Decembrie 2020, 16:43) |

Sorin Grindeanu

„Fiecare vot acordat ieri demonstrează că PSD este partidul care are cele mai bune soluții, dar și profesioniștii care să le aplice pentru a depăși criza sanitară și economică în care se află România”, spune Sorin Grindeanu.

El apreciază că românii au dat duminică „un vot de blam la adresa președintelui Iohannis și a guvernului său de incompetenți”.

„Un vot de blam față de modul în care au sfidat o țară întreagă, față de modul dezastruos în care au gestionat pandemia și economia. Astăzi vedem cum gașca pierzătorilor vrea să confiște rezultatul votului de ieri. La doar o zi, Orban a uitat deja ce a spus: că partidul care va câștiga va da premierul. Dacă Iohannis continuă să se încăpățâneze în a-i ține la putere pe cei care au distrus România, rezultatul va fi doar un alt CDR! O nouă Convenție a dezastrului și recesiunii! Iar costurile vor fi imense și vor fi plătite de români”, conchide social-democratul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă