Sorin Grindeanu anunță în ce situație PSD ar putea vota moțiunea depusă de USR PLUS și AUR. „Toţi trebuie să plece, şi Barna şi Cîţu” VIDEO

1 lună in urmă 24

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a transmis marţi, 7 septembrie, că social-democrații vor vota moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, dacă aceasta va ajunge la vot.

Grindeanu a spus că, până atunci, social-democraţii nu vor intra în "circul celor de la putere".

"PSD rămâne consecvent deciziei pe care a luat-o: toţi trebuie să plece, şi Barna şi Cîţu. Moţiunea alianţei USR PLUS - AUR este o jignire, e o moţiune care spune doar că premierul Cîţu este rău şi că nu a respectat protocolul. (...) Când va ajunge moţiunea la vot, PSD o va vota, dacă ajunge acolo. Până atunci, noi nu vrem să intrăm în circul celor de la putere, este un circ între PNL şi USR", a spus Grindeanu după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

Întrebat dacă PSD va participa la şedinţa de plen comun în care urmează să fie citită moţiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR, Grindeanu a spus: "O să vedem în momentul în care acest lucru se întâmplă. Acum ştim că la Cotroceni este o întâlnire între Iohannis şi Barna. (...) Cîţu nu a acceptat încă demisiile miniştrilor USR PLUS. De ce să intre PSD în circul ăsta, un circ provocat tot de ei? Nu avem de ce".

Citeste si:

 „Asistăm la un circ în interiorul puterii”

Orban anunță că moțiunea USRPLUS - AUR merge mai departe. „Voi comunica guvernului moțiunea de cenzură. Am primit toate semnăturile în original”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă