Sorin Grindeanu anunţă că PSD va avea un candidat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, după demisia lui Orban

1 săptămână in urmă 13

Vicepreşedintele Camerei Sorin Grindeanu, de la PSD a declarat, miercuri, la Parlament, că social-democraţii vor avea un candidat pentru şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban şi că nu îl vor susţine pe Florin Roman pentru a prelua interimatul, relatează News.ro.

Sorin Grindeanu a arătat că, după demisia lui Ludovic Orban, plenul Camerei Deputaţilor trebuie să ia act de vacantarea locului, care se va întâmpla cel mai devreme luni.

”Luni vom lua act, în plen, şi va trebui ales cât mai repede un preşedinte al Camerei, cu drepturi depline”, a spus Grindeanu.

El a precizat că cei de la PSD nu au neapărat dorinţa de a avea preşedinte interimar la Cameră dar sigur vor avea candidat pentru şefia forului legislativ.

”Nu avem dorinţe de acest tip – de a conduce pe perioade limitate dar, în mod sigur, pot spune că, în momentul în care va fi votul în plen pentru alegerea preşedintelui, PSD va avea un candidat”, a spus Grindeanu.

Citește și

Ludovic Orban a demisionat din funcția de președinte al Camerei Deputaților: Nu pot fi părtaș la acest proiect nebunesc care aruncă România în aer și lasă românii fără guvern și instituții

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă