Sorin Cîmpeanu vrea să introducă în programa școlară lecții despre vaccin și coronavirus. „E un proiect pe care eu îl consider fezabil”

2 luni in urmă 55

Sorin Cîmpeanu poartă mască.Sorin Cîmpeanu poartă mască.
  • Proiect: Lecţii despre vaccin, virusuri, ARN mesager în şcoli.
  • Sorin Cîmpeanu: „E un proiect necesar. Greu, dar fezabil”.
  • Sorin Cîmpeanu: „Avem problemă cu resursa umană dispusă să facă asta
  • 40% dintre profesori nu s-au vaccinat”.

Ministerul Educației vrea să bage Covidul în programa şcolară. Elevii ar putea avea, chiar din toamnă, lecții despre vaccin, virusuri și ARN mesager. E ideea ministrului Cîmpeanu.

„E un proiect necesar, pe care îl susțin. Un proiect pe care îl consider fezabil. Greu, dar fezabil. Avem problemă cu resursa umană capabilă, dispusă să facă acest lucru”, a spus Sorin Cîmpeanu.

„Mi se pare foarte important ca elevii să aibă o anumită sursă de informare sigură, care să vină de la școală, de la persoane specializate care au creat până la urmă un program de lecții”, a spus Ariana Dudună, președintele Asociației de Elevi din Constanța.

„Le mai punem încă o oră în care le povestim ce este un virus, ce e un vaccin, lucru pe care-l poate învăța și la o oră de anatomie. Eu chiar nu îmbrățișez această inițiativă, nu mi se pare un lucru bun pentru elevi”, a spus Alina Roman, părinte.

The post Sorin Cîmpeanu vrea să introducă în programa școlară lecții despre vaccin și coronavirus. „E un proiect pe care eu îl consider fezabil” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă