Sorin Cîmpeanu, despre SCENARII la începerea cursurilor: „Nu vor fi restricții suplimentare pentru reluarea școlii”

1 lună in urmă 30

Ministrul Educației - Sorin CâmpeanuMinistrul Educației - Sorin Câmpeanu

Sorin Cîmpeanu - ministrul Educației a declarat, joi seara, la un post TV, că reluarea cursurilor se va face după scenariile deja cunoscute: verde, galben, roșu. Ministrul a menționat că nu vor fi restricții suplimentare pentru reluarea școlii.

JOI, 08 APRILIE 2021, 21:05

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„S-a discutat despre susținerea sistemului de educație, de susținerea revenirii la școală cu prezență fizică pentru toți elevii de îndată ce situația epidemiologică o va permite.

În data de 4 mai, reluarea cursurilor se va face după scenariile deja cunoscute verde, galben, roșu. Nu vor fi restricții suplimentare pentru reluarea școlii”, a declarat Sorin Cîmpeanu după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut joi, 8 aprilie, o întâlnire cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în cadrul căreia au fost abordate teme privind sistemul educațional, precum și modalitatea de derulare și de finalizare a anului școlar 2020-2021, în condiții de siguranță pentru toți participanții la procesul de învățământ.

În acest context, au fost evaluate demersurile realizate pentru asigurarea măsurilor de protecție sanitară la nivelul unităților școlare.

În ceea ce privește reluarea cursurilor după actuala vacanță, se vor aplica aceleași scenarii pe baza cărora s-a desfășurat activitatea didactică în acest semestru. Obiectivul principal este reîntoarcerea în clase a tuturor elevilor cât mai curând posibil, dar acest lucru depinde direct de evoluția epidemiologică.

Klaus Iohannis, întâlnire cu Sorin Cîmpeanu: Obiectivul principal este reîntoarcerea în clase a tuturor elevilor - SCENARIILE posibile la reluarea cursurilor

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă