Sorin Cârțu știe de ce Gică Hagi și Dan Petrescu nu vor ajunge la echipa națională a României. „E ca la gagici. Omul care are valoare se lasă curtat!”

6 zile in urmă 8

Sorin Cârțu (66 de ani) știe de ce Gică Hagi și Dan Petrescu nu vor ajunge la echipa națională a României.

Echipa națională a României este în căutarea unui selecționer, toate acestea după ce Mirel Rădoi a anunțat că nu are de gând să semneze prelungirea contractului cu FRF.

După ce s-a aflat că Răzvan Burleanu și Gică Hagi s-au întâlnit pentru a discuta în legătură cu o colaborare, „Regele” a ieșit să lămurească situația și a dezvăluit că nu acceptat propunerea președintelui FRF.

Sorin Cârțu știe de ce Gică Hagi și Dan Petrescu nu vor ajunge la echipa națională a României

Sorin Cârțu a vorbit despre interesul Federației Române de Fotbal pentru Gică Hagi și Dan Petrescu și este de părere că cei doi nu vor ajunge niciodată pe banca tehnică a primei reprezentative.

„Nu mai comentez, nu vreau, nu mă interesează. Oricum e…  Nu am ce să vorbesc despre FRF.  Nu îmi e frică, dar vorbesc degeaba. Hagi și Dan Petrescu sunt variante bune, dar nu se poate realiza asta niciodată. Trebuie să faci niște mișcări, niște eforturi. Hagi nu poate să plece din situația în care e. Nu își lasă pe mâna altora toate investițiile făcute acolo, investiții de zeci de milioane de euro. Nici eu nu aș face asta. Trebuie să fie fraier ca să facă așa ceva și să își riște averea. Mi-ar plăcea să mă curteze lumea, dar eu nu aș face asta. E pierdere mare. De parte acealată… trebuie să faci niște mișcări.

La Dan Petrescu… bagă mâna în buzunar și plătește clauza antrenorilor care vor să vină acolo, antrenori care au ștaif. Omul care are valoare se lasă curtat. E ca la gagici… Dacă te duci intruna… atunci ce valoare mai are femeia aia? Cine își știe valoarea nu cedează, trebuie să insiști dacă vrei să ai anumite reușite”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

The post Sorin Cârțu știe de ce Gică Hagi și Dan Petrescu nu vor ajunge la echipa națională a României. „E ca la gagici. Omul care are valoare se lasă curtat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă