Sorin Cârțu se ține tare înainte de FCSB – Universitatea Craiova. „Ce șicană? Am cerut test anti-doping, să-l facă!” Anunță o revenire la gruparea din Bănie

1 lună in urmă 2

Sorin Cârțu a vorbit despre derby-ul pe care Universitatea Craiova îl va juca împotriva FCSB-ului, duminică, 4 aprilie, ora 20.30, în etapa 29 din Liga 1, iar președintele oltenilor se ține tare înaintea partidei care are loc la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”.

Sorin Cârțu este de părere că nu există o echipă favorită la partida FCSB – Universitatea Craiova, dar este sigur că cele două grupări vor face spectacol pe „Marin Anastasovici”.

Sorin Cârțu se ține tare înainte de FCSB – Universitatea Craiova

„Mereu meciurile cu FCSB sunt meciuri speciale. Întotdeauna între cele două echipe de-a lungul istoriei au fost întâlniri antrenante și mereu cele două echipe au luptat pentru obiective. Au fost confruntări pentru titlu, la vârful clasamentului.

Foarte important va fi play-off-ul, într-adevăr. În ceea ce privește meciul de duminică, nu știm dacă va decide sau nu ceva. Dar este important. Ambele echipe sunt favorite pentru că fiecare poate să o învingă pe cealaltă. Deci nu văd favorită netă vreo echipă. Vor fi destui fotbaliști valoroși pe teren care pot să creeze spectacol. Am putea avea un meci cu multe goluri”, a spus Sorin Cârțu pentru Fanatik.

Întrebat dacă a fos o șicană la adresa adversarilor cererea oltenilor ca jucătorii FCSB-ului să fie testați anti-doping, Sorin Cârțu a răspuns. „De ce? Nu se mai face control anti-doping? Păi se face. Ne asumăm. Ce șicană să fie? Dacă am cerut test anti-doping, să îl facă. Facem și noi. Nu este nicio șicană. Este un lucru normal într-o dispută”, a spus Sorin Cârțu.

Elvir Koljic, șanse să joace în FCSB – Universitatea Craiova

Totodată, președintele grupării din Bănie a dezvăluit că există șanse ca Elvir Koljic, jucător care a fost accidentat grav de Ovidiu Milhalace în octombrie 2022, să prindă minute în derby-ul cu FCSB care a fost mutat la Giurgiu, din cauza unor probleme tehnice de la Arena Națională. „S-ar putea să apară. Dar aici cel mai bine știe antrenorul. El cunoaște cel mai bine situația, la ce nivel este Koljic după accidentare și cât poate să joace.”

The post Sorin Cârțu se ține tare înainte de FCSB – Universitatea Craiova. „Ce șicană? Am cerut test anti-doping, să-l facă!” Anunță o revenire la gruparea din Bănie appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă