Sorin Cârțu n-are emoții după tragerea la sorți: „Să nu ne ascundem după deget”

3 săptămâni in urmă 1

Astăzi, 16 martie, s-au stabilit semifinalele Cupei României. Astra va juca cu Dinamo, iar Universitatea Craiova cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu; Turul urmează a se desfășura în perioada 13-15 aprilie, iar returul între 11 și 13 mai.

Președintele vicecampioanei României a fost debordant de sincer după ce Craiova a fost cuplată cu singura divizionară secundă în semifinale, declarând că echipa sa nu ar avea nicio scuză dacă nu ar ajunge în ultimul act al Cupei.

Sorin Cârțu, despre semifinalele Cupei României

„Tragere bună pentru noi, de ce să ne ascundem după deget și să apelăm la vreun clișeu, că e meci de nu știu ce factură... Într-adevăr, sunt și surprize la meciurile de Cupe, dar trebuie să recunoaștem că am avut șansă și avem obligația să o exploatăm la maximum. Nu avem voie să nu jucăm finala Cupei, nu am avea nicio scuză”, a spus Cârțu la Pro X.

CS Universitatea Craiova o întâlnește pe revelația Ligii 2

CS Viitorul Tg. Jiu este revelația sezonului din Liga 2. În prezent, gorjenii antrenați de Flavius Stoican ocupă locul 3 și au șanse bune să ajungă în play-off-ul de promovare! Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, au 31 de puncte, doar unul sub liderul ASU Poli Timișoara.

31 de goluria înscris Viitorul Pandurii în acest sezon. Este cel mai bun atac al Ligii 2!

Citește mai multe știri despre Cupa României:

Flavius Stoican i-a pus gând rău Craiovei în semifinalele Cupei: „Voinicii mei au planuri mari!”Eugen Neagoe, despre tragere: „Nu ne luăm după ce e acum la Dinamo”

De necrezut! Un bărbat încearcă de 17 ani să ia permisul de conducere și nu reușește! Detalii uluitoare

Libertatea

Playtech: Monica Pop aruncă BOMBA. Ce pățesc românii după vaccin: 'Este crima perfectă'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă