Sorin Cârțu crede în Ouzounidis: "Simt că această partidă va fi diferită de toate celelalte cu FCSB. Și-a impus filosofia"

1 lună in urmă 6

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Președintele Universității Craiova plănuia să-și susțină echipa de pe stadion la derby-ul cu FCSB, însă schimbarea locului de desfășurare, de pe cea mai mare arenă a țării la Giurgiu, i-a dat peste cap planurile. Cu toate acestea, Sorin Cârțu a declarat că Marinos Ouzounidis poate fi asul din mânecă de care avea nevoie gruparea din Bănie pentru întrerupe seria negativă din duelurile cu roș-albaștri.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova: "Am credința că această partidă va fi diferită față de celelalte cu FCSB"

"Am vrut să vin (n.r.- la partida FCSB - Univ. Craiova), mi-am aranjat toate lucrurile să merg la București, dar când am auzit că s-a schimbat, să plec la 11 noaptea de la Giurgiu cu mașina, am și eu o vârstă... Au coborât cubul și nu mai pot să-l pună înapoi, nu știu din ce cauză. E greu și pentru noi, cum am organizat deplasarea.

Echipa a mers cu avionul la București, pentru a fi cât mai proaspeți jucătorii, am încercat să le oferim cele mai bune condiții. Dar te cazezi la București și după aia pleci la Giurgiu 80 de kilometri. Avem obligația să ne prezentăm și să încercăm un rezultat pozitiv.  E diferență mare de puncte și e un prilej să ne mai apropiem.

E un meci special și obligația e să dai totul.  Koljic a făcut deplasarea, depinde ce a discutat Marinos cu el, ce responsabilități își asumă fiecare, în niciun caz nu poate să joace de la început, dar e bine să intre, tragem speranțe pentru viitor.

Discutam cu el (n.r.- cu Marinos Ouzounidis), îi spuneam că am credința că această partida va fi diferită față de toate celelalte. Simt o organizare mai aproape de ceea ce ar trebuie să facem, plus calitățile jucătorilor...

A început să-și impună filosofia. E adevărat că ambele echipe pot să câștige. Play-off-ul va fi decisiv, dar e foarte important cum te prezinți acolo, dacă e diferența mai mică sau mai mare de puncte", a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, la emisiunea Digi Sport Matinal.

VIDEO Intervenția lui Sorin Cârțu la Digi Sport Matinal

Etichete: sorin cartu , fcsb-universitatea craiova , etapa 29 liga 1 , presedinte universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă