Sorin Cârțu anunță noi mutări la Craiova: „Noi avem niște ținte!” Ce spune despre Juan Camara + Lecție în direct pentru Andrei Ivan

2 luni in urmă 1

Sorin Cârțu a declarat după meciul cu Dinamo că victoria este una binevenită, dar oficialul oltenilor are și critici pentru jocul lui Andrei Ivan și compania. Fostul mare jucător din Bănie spune că Mihai Rotaru ar putea reuși câteva transferuri pe ultima sută de metri.

Universitatea Craiova câștigă cu Dinamo, 1-0. Andrei Ivan a marcat al treilea gol în ultimele patru meciuri, iar Sorin Cârțu îl atenționează că echipa îl așteaptă de foarte multă vreme.

Cârțu a recunoscut interesul pentru Juan Camara, care și-a depus memoriu pentru a pleca de la Dinamo.

Sorin Cârțu anunță noi mutări la Craiova: „Noi avem niște ținte!” Ce spune despre Juan Camara

„A venit bine victoria asta. Mai ales cu Dinamo. Trei puncte cu Dinamo au alte conotații.

(Despre venirea lui Marinos Ouzounidis – n.r.) Nu am vorbit după meci cu el, a rămas la lojă cu Mihai Rotaru, mai sunt multe de pus la punct. M-am întreținut cu el înaintea partidei. Avem timp, îi stau la dispoziție”, a declarat Cârțu la Digi Sport.

Lecție în direct pentru Andrei Ivan

„Jocul a fost fluctuant. Uneori bun, alteori… Parcă reținuți, parcă au ținut și de rezultat.. Nu știu.

Cartea de vizită a atacantului este golul, îți da încredere. E bine și pentru Ivan, e într-un moment bun și să exploateze momentul ăsta. De când îl așteptăm, are aproape un an de zile… Are trei goluri în patru jocuri. E bine și pentru noi.

Baiaram a avut acțiunea de la gol de calitate. Nu a mai stat în tușă, trebuie să înțeleagă că are valoare când intră spre interior”, a mai spus Sorin Câțu.

Oficialul Craiovei anunță noi transferuri și vorbește despre Juan Camara. Fostul dinamovist ar fi fost văzut în Craiova și este așteptat să semneze cu oltenii, informație prezentată în exclusivitate de ProSport.

„Dinamo e o surpriză pentru mine. La ce li se întâmplă, Dinamo nu arată rău. Discuții, presiunea, starea de stres. Mișcă ceva, mișcă bine față de ce li se întâmplă.

Nu știu ce poate să se mai întâmple, mai sunt trei, patru zile. Noi mai avem niște ținte și mai așteptăm niște fotbaliști destul de buni, care ne pot ajuta.

Și de la noi, din liga noastră, sau care au jucat în liga noastră. Dar problema e tot acolo, să vedem cum se rezolvă cu cluburile.

Nu știu dacă despre Camara…E un jucător interesant, noi ne-am exprimat așa.. Poate să fie un interes despre el, deocamdată e al lui Dinamo, chiar dacă el și-a depus memoriu sau vrea să plece.

Sunt multe puncte de pus în joc, sunt multe de jucat. În meciurile pe care le mai avem, suntem favoriți, dar trebuie să le materializăm și în teren.

Marinos vine cu un antrenor secund, Dragos Bon rămâne. El și Benga.

Nu știu nimic despre Corneliu Papură. Doar domnul Rotaru poate spune” , a mai declarat Sorin Cârțu.

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0 (Andrei Ivan ’26)! ECHIPELE DE START:

Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălașa, Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Cîmpanu, Ivan, Baiaram
Rezerve: Popescu, Mitran, Papp, V. Constantin, Bărbuț, Bic, Căpățînă, Tudorie, Mamut
Antrenor: Dragoș Bon

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, Radu – Nepomuceno, Răuță, Gol, Fabbrini – Nemec, Gueye
Rezerve: Mitrovic, Grigore, Bejan, Crețu, Șerban, Achim, Bani, Mihaiu, Moldoveanu
Antrenor: Ionel Gane

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureș); Asistenți: Ciprian Danșa (Satu Mare), Laszlo-Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe); Observator: Zoltan Szekely (Baia Mare)

The post Sorin Cârțu anunță noi mutări la Craiova: „Noi avem niște ținte!” Ce spune despre Juan Camara + Lecție în direct pentru Andrei Ivan appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă