Sorin Cârțu a ieșit la atac, după al doilea eșec la rând al Craiovei. “Nu ai voie” Jucătorii luați la țintă

1 săptămână in urmă 8

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Cârțu: "Nu se poate să îți bați joc de un asemenea meci"

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a criticat dur atitudinea jucătorilor și a evidențiat prestațiile slabe ale lui Alexandru Crețu și Vladimir Screciu.

Sorin Cârțu a avut o “săgeată” și către Laurențiu Reghecampf, căruia i-a transmis că ar trebui să facă o analiză după aceste două eșecuri.

"E ceva… Nici astăzi nu mi-am revenit. Nu se poate să îți bați joc de un asemenea meci și nu e primul. Eu aș lua doar câteva meciuri la analiză. Ai avut meciuri cu UTA, cu Farul și ai pierdut așa. Toate înfrângerile din campionatul ăsta au fost în urma unor jocuri pe care le-am avut sub control. Absolut toate. Și cu Farul la fel… niciodată nu puteai să crezi că poți să pierzi, la fel cu UTA, Botoșani… E imposibil să înțeleg cum, după două săptămâni de pregătire, luăm două cartonașe în câteva minute. Îmi e imposibil că cineva poate să intre cu o asemenea deconectare, cu asemenea mentalitate și să strice absolut tot. Nu ai voie, mă! Ai un obiectiv ca al nostru și faci asta? Nu ai cum să pierzi asemenea puncte, pierdem foarte, foarte ușor.

Stilul ăsta al lor de a încerca să contruiască din orice minge. Nu i se întâmplă doar lui Screciu. Văd asta la foarte multe meciuri. Nu mai există ca fundașul central să degajeze un balon într-o situație dificilă. Trebuie neapărat să o pună, să o dea la portar. Toți vor să joace ca fotbaliștii lui Guardiola. Nu se poate să construiești din orice balon. Constantin era presat de niște jucători, la fel și Screciu, și eu vreau să i-o dau de la centru lui Pigliacelli. Nu discut eu, analiza asta trebuie să o facă Reghe… Ce trebuie să facă Reghe într-o situație ca asta. Tu crezi că Reghe le zice altceva… Asta e vina antrenorului, sau el nu se mobilizează?", a spus Sorin Cârțu pentru Pro X.

VIDEO Rezumatul meciului FC Argeș - Universitatea Craiova 3-2

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Clasamentul Ligii 1

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , sorin cartu , fc arges , alexandru cretu , vladimir screciu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă