Sorana Cîrstea, victorie superbă în fața Anastasiei Potapova! „Sori” e în sferturile turneului WTA de la Istanbul | VIDEO

3 săptămâni in urmă 22

Sorana Cîrstea (România, 67 WTA) a reușit o victorie importantă în fața Anastasiei Potapova (Rusia, 76 WTA), scor 7-6(6), 6-4, și s-a calificat în sferturile turneului WTA 250 de la Istanbul (Turcia)! 

Sorana Cîrstea a jucat excelent miercuri, în optimi la Istanbul, trecând în două seturi Anastasia Potapova, de una dintre stelele noii generații din tenisul feminin: 7-6(6), 6-4! „Sori” a avut nevoie de o oră și 45 de minute pentru a obține biletul pentru sferturile de finală din Istanbul!

Cîrstea, sportivă care în primul tur a reușit o altă victorie frumoasă (6-4, 7-5 cu Katerina Kozlova din Ucraina), și-a asigurat 5.800 de dolari și 60 de puncte WTA. Pentru un loc în semifinale, Sorana se va lupta cu câștigătoarea partidei dintre Vera Zvonareva (Rusia, 115 WTA) și Fiona Ferro (Franța, 57 WTA).

Sorana Cîrstea, victorie în două seturi contra Anastasiei Potapova și calificare în sferturile turneului WTA de la Istanbul

Sorana Cîrstea a reușit o victorie superbă în optimi la Istanbul, în fața unei sportive care a cucerit Wimbledonul la junioare! Anastasia Potapova a fost comparată cu Maria Sharapova, dar nu și-a confirmat supranumele în fața Soranei! Sportiva din Târgoviște a controlat disputa, în timp ce Potapova a fost foarte slabă la serviciu!

Rusoaica a comis un număr uriaș de duble greșeli, 14! Sorana Cîrstea a făcut doar două duble și a servit doi ași, iar în primul act a revenit spectaculos, după ce Anastasia Potapova a servit pentru set la 6-5. Sorana s-a impus în tie-break, iar setul al doilea a fost la discreția ei, scor final 7-6(6), 6-4.

Sorana's great year continues as she wins a tight match and makes it into the @TennisChampIst QF. Sorana Cirstea defeated Anastasia Potapova 7(8)-6(6), 6-4.#TennisChampIstanbul pic.twitter.com/r8Kura3PjN

— 🇷🇴WTA Romania🇷🇴 (@WTARomania) April 21, 2021

The post Sorana Cîrstea, victorie superbă în fața Anastasiei Potapova! „Sori” e în sferturile turneului WTA de la Istanbul | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă