Sorana Cîrstea și Irina Begu nu au fost la fel de norocoase ca Simona Halep! S-a tras la sorți și tabloul turneului WTA Melbourne 2

3 săptămâni in urmă 27

S-a tras la sorți și tabloul celuilalt turneu WTA 250 care va avea loc săptămâna viitoare la Melbourne, iar Sorana Cîrstea (39 WTA) și Irina Begu (62 WTA) nu au fost la fel de norocoase ca Simona Halep (20 WTA) – înscrisă la WTA Melbourne 1.

Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost distribuite pe tabloul turneului WTA Melbourne 2, în timp ce Simona Halep, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian vor juca la WTA Melbourne 1. Halep a avut noroc la tragerea la sorți, iar fostul lider WTA va debuta împotriva unei jucătoare venite din calificări.

Irina Begu va da peste cea mai grea adversară posibilă, favorita principală a turneului WTA Melbourne 2! Este vorba despre Jessica Pegula (SUA, 18 WTA)! Sorana Cîrstea va avea de asemenea un meci complicat, împotriva unei jucătoare aflată în ascensiune, din noua generație, Varvara Gracheva (Rusia, 77 WTA).

Sorana Cîrstea și Irina Begu nu au fost la fel de norocoase ca Simona Halep! S-a tras la sorți și tabloul turneului WTA Melbourne 2

Sorana Cîrstea este cap de serie numărul 5 la WTA Meblourne 2, iar sportiva din Târgoviște pare, totuși, ușor favorită în meciul cu Varvara Gracheva! Cele două se vor confrunta pentru prima oară în circuitul WTA! Gracheva a întâlnit recent alte două reprezentante ale României, pe Simona Halep, în optimile turneului Transylvania Open de la Cluj, scor 6-4, 6-2 pentru Simo, respectiv pe Ana Bogdan, în semifinale la WTA 125 Limoges, scor 7-5, 2-6, 6-3 pentru jucătoarea din Sinaia.

Irina Begu va avea o misiune mult mai dificilă în primul tur al competiției din seria WTA 250, contra favoritei principale, Jessica Pegula. Singura veste bună este aceea că Irina și-a adjudecat precedenta întâlnire directă cu americanca, 7-5, 6-1 în sferturile turneului Challenger de la Indian Wells 2021, însă distanța dintre cele două în clasament este de 44 de locuri. La celălalt turneu care va avea loc în perioada 4 – 9 ianuarie la Melbourne, Simona Halep va înfrunta o jucătoare din calificări. Dacă trece de aceasta, Simona poate avea parte de o partidă specială: ea va întâlni câștigătoarea duelului dintre Gabriela Ruse (România, 87 WTA) și Arina Rodionova (Australia, 152 WTA).

The post Sorana Cîrstea și Irina Begu nu au fost la fel de norocoase ca Simona Halep! S-a tras la sorți și tabloul turneului WTA Melbourne 2 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă