Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr, iubire mare înainte de US Open! Conversație produndă între cei doi îndrăgostiți: „Tot ce avem nevoie!”

1 lună in urmă 27

Sorana Cîrstea (31 de ani) și Ion Țiriac Jr. (44 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ultima conversație dintre cei doi îndrăgostiți arată cât de produndă este relația sportivei cu fiul lui Ion Țiriac.

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. nu se mai feresc de ochii lumii, purtându-se în public precum doi îndrăgostiți! Aflată la New York, acolo unde se pregătește pentru US Open, jucătoarea din Târgoviște a purtat o discuție profundă cu iubitul ei.

Cîrstea traversează o perioadă mai grea, după ce a pierdut ultimele trei meciuri din sezonul de hard american, dar sportiva are parte de susținerea iubitului! Chir dacă nu o însoțește în SUA, Ion Țiriac Jr. vorbește în permanență cu Sorana.

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr, iubire mare înainte de US Open! Conversație produndă între cei doi îndrăgostiți

Ultima discuție dintre Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. a avut loc pe Instagram, după ce ocupanta locului 38 WTA a postat un instantaneu din New York, alături de mesajul: „Recunoștința transformă ceea ce avem în suficient!”. Țiriac Jr. i-a răspuns iubitei sale cu un mesaj la fel de filosofic: „Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie”. Iar Reacția Soranei arată cât de mare este iubirea dintre ea și Ion Țiriac Jr., sportiva trimițându-i partenerului ei trei emoticoane cu inimioare.

Ion Țiriac Jr. o susține de la distanță pe Sorana Cîrstea în timpul turneelor de tenis! Un moment memorabil cu cei doi a avut loc la turneul de la Istanbul, acolo unde Cîrstea a triumfat în acest an (6-1, 7-6 în finala cu Elise Mertens). Cîrstea a fost surprinsă de camerele TV dialogând cu partenerul ei, Ion Țiriac Jr! După meci, acesta a felicitat-o prin telefon pe Sorana, care a fost auzită spunând: „Da, iubitule! Așa e!”. Turneul respectiv a fost primul cucerit de Sorana în circuitul WTA după o pauză de 13 ani.

The post Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr, iubire mare înainte de US Open! Conversație produndă între cei doi îndrăgostiți: „Tot ce avem nevoie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă