Sorana Cîrstea s-a retras înaintea meciului cu Karolina Pliskova de la Abu Dhabi! Ce a pățit sportiva noastră

1 lună in urmă 13

Sorana Cîrstea (71 WTA) a declarat forfait înaintea duelului cu Karolina Pliskova (6 WTA), din primul tur al competiției WTA 500 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite)!

Sorana Cîrstea s-a retras cu doar câteva ore înaintea meciului de joi, pe care trebuia să îl dispute în primul tur la Abu Dhabi contra Karolinei Pliskova, cap de serie numărul 3 la competiția care a deschis sezonul 2021 din tenis!

Potrivit Asociației Tenisului Feminin (WTA), Sorana Cîrstea nu a mai putut evolua în partida programată pe terenul central din cauză că românca în vârstă de 30 de ani a suferit o accidentare la nivelul abdomenului.

Sorana Cîrstea s-a retras înaintea meciului cu Karolina Pliskova de la Abu Dhabi din cauza durerilor abdominale

Sorana Cîrstea era singura româncă pe tabloul principal de la Abu Dhabi, astfel că rămânem fără nicio reprezentantă în concursul dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari! Locul Soranei a fost luat de lucky loserul Despina Papamichail (Grecia, 278 WTA), aceasta înfruntând-o pe Karolina Pliskova în jurul orei 15:00.

Sorana Cirstea withdrew from the Singles Main Draw due to an abdominal injury.

Despina Papamichail (Lucky Loser) takes the open position in the draw.

Updated OOP: https://t.co/eqJzzGmyjP

— wta (@WTA) January 7, 2021

Nu este prima oară când sportiva din Târgoviște acuză dureri abdominale în timpul unui turneu! Sorana a mărturisit că a jucat cu ruptură la abdomen după ce a pierdut în turul secund la Roland Garros 2019. De această dată, Cîrstea nu a vrut să riște și nu a mai intrat deloc pe teren, ținând cont că în luna februarie urmează Melbourne Summer Serries și Australian Open.

Sorana, nemulțumită cu o zi înainte de retragerea de la Abu Dhabi

Sorana Cîrstea se afla într-o formă excelentă, după ce a cucerit turneul ITF de la Dubai în luna decembrie! Cîrstea a avut o doleanță cu o zi înaintea retragerii de la Abu Dhabi.

Sorana a fost nemulțumită din cauza faptului că WTA nu mai are din acest an o aplicație oficială de scoruri live și statistici, care le devenise foarte utilă jucătoarelor de tenis.

The post Sorana Cîrstea s-a retras înaintea meciului cu Karolina Pliskova de la Abu Dhabi! Ce a pățit sportiva noastră appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă