Sorana Cîrstea, la limita răbdării: ”Dacă știam, nu mai veneam în Australia!” Acuzele aduse la adresa organizatorilor

1 lună in urmă 1

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Juventus, duminică, 21:45, Digi Sport 1

Deoarece au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus în avionul cu care a călătorit spre Australia, românca a intrat în izolare totală - asta presupune că rămâne închisă la hotel fără a avea posibilitatea de a se antrena zilnic pentru primul turneu de Grand Slam din 2021. 

Vestea a înfuriat-o și Sorana și-a exprimat sentimentele de frustrare în social media.

”Am dorit să particip deoarece organizatorii au promis că vom fi scutiți de carantină timp de 5 ore pe zi, perioadă în care ne puteam antrena, puteam merge la sală și la recuperare.

Așa a fost înțelegerea înainte de a veni aici...dar regulile s-au schimbat peste noapte!,” a răbufnit jucătoarea clasată pe locul 71 în lume. 

Sorana Cîrstea: ”Dacă știam, nu mai veneam în Australia!”

Iar într-un răspuns pentru o altă jucătoare, Yulia Putintseva, Sorana a mărturisit cât de dezamăgită este de situația în care se află.

”Dacă știam că vor proceda așa, nu aș mai fi venit să joc în Australia...Aș fi rămas acasă. Ei ne-au spus că vom zbura cu avioane care au pasageri la doar 20% din capacitate și că vom fi considerați contacți DOAR dacă cineva  din anturaj este depistat pozitiv,” a explicat Sorana.  

Jucătoarea de 30 de ani crede că restricțiile impuse i-au ruinat șansele de a fi în formă la startul turneului de la Antipozi.

”Aș avea nevoie de cel puțin 3 săptămâni a să ajung într-o formă decentă și să joc la un nivel înalt!”, a mai spus Sorana Cîrstea.

În acest moment, numărul jucătorilor cărora li s-a impus o carantină strictă la aterizarea în Australia a ajuns la 72 după ce au fost depistate noi cazuri în avioanele venite de la Doha și Abu Dhabi.

Galerie foto:

Galerie Foto

Etichete: sorana cirstea , sorana cirstea australian open , sorana cirstea carantina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă