Sorana Cîrstea i-a deschis ochii lui Eugenie Bouchard: "Era foarte ciudat când se întâmpla asta"

1 lună in urmă 1

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Bouchard a stat aproape un an fără sponsor tehnic, dar a ales să semneze cu New Balance după ce a urmărit meciurile Soranei Cîrstea și ale lui Heather Wilson și a remarcat că acestea au echipamente diferite, pe care nu le poartă și alte jucătoare:

"De-a lungul anilor am cunoscut câteva fete care purtau lucrurile lor, Sorana și Heather. Sunt niște echipamente drăguțe și nu le poartă foarte multe jucătoare. Urăsc să joc într-un meci în care adeversara mea poartă exact același costum. E foarte ciudat când două jucătoare poartă același costum într-un meci, toată lumea întreabă ce se întâmplă. Tenisul ar trebui să fie un sport individual", a spus Bouchard, pentru Essentially Sports.

Galerie Foto

Bouchard a rămas fără un sponsor tehnic după ce s-a declarat nemulțumită de faptul că nu are un echipament unic, iar alte jucătoare se îmbrăcau aproape identic. Înainte de New Balance, Bouchard a colaborat cu gigantul Nike.

6,6 milioane de dolari a câștigat Bocuhard în carierăUn titlu WTA a cucerit Genie în carieră, până la 27 de ani276/203 e raportul victorii / eșecuri în WTA

Digi Sport transmite în exclusivitate turneul WTA Dubai

Digi Sport va transmite în direct și în exclusivitate turneul WTA Dubai, în perioada 7 – 13 martie 2021.

Patricia Țig și-a anunțat prezența la Dubai și se află pe tabloul principal, iar România este bine reprezentată și în calificări. Sorana Cîrstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Jaqueline Cristian vor lupta pentru a intra pe tabloul principal de la Dubai.

Galerie Foto

Mai multe informații despre turneu puteți afla sâmbătă, 6 martie, de la ora 12:00, pe Digi Sport 2, la emisiunea Așii Tenisului, de la realizatorul Gabriel Morariu și invitații săi.

Etichete: wta , sorana cirstea , galerie foto , eugenie bouchard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă