Sorana Cîrstea, dialog emoționant cu Ion Ion Țiriac! Mesajul care a ”mișcat-o” pe sportivă

1 lună in urmă 12

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Sportiva noastră promite o evoluție consistentă, după ce a pierdut ultimele trei meciuri din sezonul de hard american, mai ales că pe plan personal trece prin cea mai bună perioadă. Sorana se înțelege de minune cu Ion Ion Țiriac, așa cum se poate lesne observa și din dialogul purtat de cei doi pe social media.

Galerie Foto

”Recunoștința transformă ceea ce avem în suficient!”, este un mesaj postat de Sorana, pe contul de Instagram. Țiriac jr a replicat imediat, cu un mesaj pe măsură. ”Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie”.

”Sori”, încântată de răspuns, i-a trimis prietenului ei trei emoticoane cu inimioare.

Cum s-a transformat Sorana Cîrstea în ultimul an: "Am dat buzna să-l văd pe Federer, ceea ce nu aș fi făcut în trecut"

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Românca a dezvăluit cum și-a schimbat percepția asupra vieții în ultima perioadă.

Sorana Cîrstea spune că pauza forțată de la începutul pandemiei de COVID-19, în martie 2020, a făcut-o să aprecieze mai mult tenisul. Românca este recunoscătoare acum pentru faptul că își câștigă traiul din sport și este mai atrasă ca niciodată de tenis. Sorana a recunoscut chiar că a forțat intrarea la două meciuri jucate de Roger Federer la Roland Garros 2021:

"Pandemia de coronavirus mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții! Am început să mă bucur mai mult de viață și să văd lucrurile în profunzime. Acum pot spune că sunt mult mai relaxată decât înainte, mai calmă.

Înainte de pandemie eram bine în viața personală, dar cariera mea se afla într-o pantă descendentă, nu îmi găseam ritmul. Am stat mai mult timp acasă, iar în primele două luni nici nu m-am atins de rachetă. Nu voiam să o văd! Apoi am realizat că de fapt îmi lipsește acest sport!

Etichete: sorana cirstea , sorana cirstea us open , sorana cirstea wta , sorana cirstea turnee wta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă