Sorana Cîrstea, apariție răvășitoare în deșert! Cum și-a alungat supărarea după înfrângerea cu Elina Svitolina | GALERIE FOTO

1 săptămână in urmă 11

Sorana Cîrstea (31 de ani) a fost eliminată dramatic în turul trei la Indian Wells, scor 6-4, 4-6, 6-7(3) cu Elina Svitolina (27 de ani), dar românca și-a alungat repede supărarea.

Sorana Cîrstea a avut o apariție răvășitoare în deșertul californian! După ce a urcat pe Instagram o imagine care a strâns mii de like-uri, sportiva a postat și o reacție la înfrângerea dramatică suferită în fața Elinei Svitolina, în turul trei la Indian Wells.

Sorana Cîrstea a ținut-o în șah pe Elina Svitolina, a patra favorită de la Indian Wells, dar ucraineanca s-a impus până la urmă în meciul de duminică seară, profitând de o cădere fizică a româncei. Sportiva din Târgoviște a acuzat dureri musculare în setul decisiv, iar în tie-break a comis mai multe greșeli și a pierdut o luptă de două ore și jumătate.

Sorana Cîrstea, apariție răvășitoare în deșertul californian! Cum și-a alungat supărarea după înfrângerea cu Elina Svitolina de la Indian Wells

Sorana Cîrstea a dat culoare deșertului californian, având o apariție spectaculoasă la Indian Wells: „Culorile deșertului”, a fost descrierea pe care sportiva din Târgoviște a adăugat-o imaginii.

Totodată, „Sori” a fost afectată de înfrângerea cu Svitolina, dar și-a alungat repede supărarea: „Tenisul poate fi brutal uneori! O asemenea înfrângere doare mai tare decât multe alte lucruri. Dar viața merge înainte și atunci când te trezești a doua zi durerea pleacă, iar visele se întorc”, a mai scris Cîrstea pe pagina ei de Instagram.

Sorana Cîrstea, foarte aproape să o învingă pe Elina Svitolina la Indian Wells

Sorana Cîrstea a fost la un pas să o învingă pe Elina Svitolina, care a servit de două ori pentru a rămâne în meci, la 4-5, și 5-6 în actul decisiv!

„Sori” nu a putut realiza însă break-ul decisiv, suferind din punct de vedere fizic în ultimele game-uri! Tie-break-ul a fost dominat categoric de Elina, iar ucraineanca s-a impus cu 4-6, 6-4, 7-6(3).

The post Sorana Cîrstea, apariție răvășitoare în deșert! Cum și-a alungat supărarea după înfrângerea cu Elina Svitolina | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă