Sorana Cîrstea a părăsit cu scandal Australian Open 2021! S-a certat cu arbitrul și a făcut un gest controversat: „Oare vrea să îl bată?” | VIDEO

1 săptămână in urmă 10

Sorana Cîrstea a fost din nou un car de nervi, la doar o săptămână de la episodul în care a șocat pe toată lumea, solicitând sancționarea propriului antrenor! De data aceata, Cîrstea a avut ceva de împărțit cu arbitrul de scaun.

Sorana Cîrstea (68 WTA) a pierdut un meci tensionat la Australian Open, 2-6, 4-6 cu Marketa Vondrousova (20 WTA), iar pe final a răbufnit la adresa arbitrului de scaun.

Românca s-a enervat după ce a cedat un game crucial în setul al doilea! Sorana tocmai reintrase în meci și egalase la 4, dar și-a cedat din nou serviciul, oferindu-i Marketei ocazia să servească pentru calificare.

Sorana Cîrstea a părăsit cu scandal Australian Open 2021! Românca a făcut un gest controversat pe teren

Miza foarte mare a meciului care o putea duce din nou pe Sorana Cîrstea în optimi la un turneu de Grand Slam, după 4 ani, și-a spus cuvântul! Nemulțumită de faptul ca a fost avertizată pentru coaching (n.r. – antrenorul i-a transmis sfaturi din tribune, nepermise de regulament), Sorana Cîrstea a făcut un gest controversat către oficialul din scaun și a arătat pumnul spre acesta. Mai în glumă, mai în serios, fanii au reacționat pe Twitter: Oare Sori vrea să bată arbitrul?”.

Will Sori beat the umpire? pic.twitter.com/frKgAGPI2R

— LorenaPopa 🕵️‍♀️🎾 (@popalorena) February 12, 2021

Dar Sorana a imitat, probabil, semnul făcut de antrenorul Adrian Cruciat, dorind să arate că a fost un simplu gest de încurajare. Duelul verbal pe care Sorana Cîrstea l-a purtat cu arbitrul de scaun la Australian Open pare o nimica toată pe lângă faza petrecută la Istanbul 2019! Sportiva din Târgoviște putea fi chiar descalificată, după ce l-a luat de mână pe arbitru, aducându-i reproșuri incredibile. „Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb? Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!”, a țipat Sorana în timpul meciului cu Barbora Strycova, scor 2-6, 6-1, 3-6.

Sorana a mai rezistat doar câteva minute după cearta cu arbitrul

Sorana Cîrstea își putea egala cea mai bună performanță a carierei la Melbourne, reprezentată de optimile de finală atinse în 2017, dar românca a părăsit vineri dimineață competiția! Marketa Vondrousova nu i-a lăsat prea multe șanse sportivei noastre. Cîrstea a adoptat o tactică ofensivă, dar a fost contracarată de Vondrousova.

După ce s-a certat cu arbitrul, Sorana Cîrstea a mai rezistat doar câteva minute pe teren la Australian Open 2021! Sportiva din Târgoviște nu a mai putut menține ritmul din turul precedent, când a făcut un meci mare cu Petra Kvitova (Cehia, 8 WTA), iar românca a cedat clar în turul al treilea, scor 2-6, 4-6 în fața Marketei Vondrousova.

The post Sorana Cîrstea a părăsit cu scandal Australian Open 2021! S-a certat cu arbitrul și a făcut un gest controversat: „Oare vrea să îl bată?” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă