Sorana Cîrstea a oferit imaginea zilei în Franța

1 lună in urmă 2

Liga 2: Concordia Chiajna - U Craiova 1948, marți, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, marți, 20:30, Digi Sport 1

Sorana Cîrstea a oferit imaginea zilei în Franța

Românca era a șasea favorită a turneului din Franța, dar nu a putut trece de sportiva din Serbia. Chiar și așa, Sorana a oferit un moment special, pe care contul de Twitter al întrecerii de la Lyon l-a numit ”imaginea zilei”.

Jucătoarea noastră a fost surprinsă în timp ce executa un șpagat perfect. 

Sportiva din România nu și-a revenit în urma înfrângerii din runda a treia a primului Grand Slam al anului. Sorana a fost învinsă la Australian Open de Marketa Vondrousova, 6-2, 6-4, după ce a trecut în prealabil de Patricia Țig și Petra Kvitova.

Sorana Cîrstea, lăudată după Australian Open

Galerie Foto

După parcursul bun de la Australian Open, fostul președinte al Federației Române de Tenis, George Cosac, declara că Sorana Cîrstea a progresat față de anul trecut și poate încheia 2021 chiar în Top 20 WTA, ceea ce ar însemna o premieră în cariera elevei lui Adrian Cruciat.

"Sorana a arătat că se află pe o pantă ascendentă după cum a evoluat la Australian Open, i-am urmărit meciurile. Dacă va păstra același nivel de joc, ea va putea chiar încheia anul în Top 20 WTA. Per total, Cîrstea a arătat foarte bine și fizic, și mental după perioada în care a stat în izolare 14 zile la Melbourne. Față de anul trecut ea și-a crescut mult nivelul de joc", a spus George Cosac pentru digisport.ro.

21 e cel mai înalt loc ocupat de Sorana Cîrstea în ierarhia WTA (2013)1 titlu WTA are Cîrstea în CV5,8 milioane de dolari a câștigat din tenis Sorana Etichete: lyon , sorana cirstea , spagat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă