Sorana Cîrstea a făcut șpagatul anului în tenis! Cum i-a fermecat pe organizatorii turneului de la Lyon | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 1

Sorana Cîrstea (România, 67 WTA) i-a impresionat pe organizatorii turneului WTA de la Lyon (Franța), în ciuda înfrângerii suferite de româncă în primul tur, 4-6, 0-6 cu Nina Stojanovic (Serbia, 95 WTA).

Sorana Cîrstea (30 de ani) a oferit imaginea zilei la turneul de la Lyon, dotat cu premii în valoare totală de 235.238 de euro! Cîrstea a făcut un șpagat spectaculos în timpul meciului de luni cu Stojanovic.

Sorana a pierdut clar întâlnirea din turul I, dar organizatorii i-au apreciat calitățile fizice! Jucătoarea din România a demonstrat că are o mobilitate de excepție, cu toate că i-a luat doar patru game-uri adversarei.

Sorana Cîrstea a făcut un șpagat spectaculos la Lyon și i-a impresionat pe oganizatori: Este imaginea zilei!”

Sorana Cîrstea a făcut un șpagat spectaculos în timpul unui schimb de mingi cu Nina Stojanovic, iar organizatorii turneului de la Lyon au reacționat pe Twitter: Aceasta este imaginea zilei!”. În ciuda efortului depus, sportiva din Târgoviște a cedat partida după numai o oră și 17 minute.

💥 L’image du jour par @6emesensimmo 💥 pic.twitter.com/19TYcWr6pY

— Open 6ème Sens – Métropole de Lyon (@Open6emeSensML) March 1, 2021

Pentru prezența pe tabloul principal de la Lyon, Sorana Cîrstea a fost recompensată cu un cec de 2.157 de euro și 1 punct WTA. Ea a fost al 6-lea cap de serie al competiției. Sportiva care va triumfa la Lyon își va adjudeca un premiu în valoare de 23.548 de euro și 280 de puncte WTA.

În ciuda efortului depus, Sorana Cîrstea a pierdut clar mieciul din primul tur cu Nina Stojanovic

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Nina Stojanovic s-a încheiat cu victoria sârboaicei, scor 6-4, 6-0! După eliminarea Soranei, au mai rămas două românce pe tabloul principal: Irina Bara și Mihaela Buzărnescu.

Irina Bara (România, 128 WTA) o va întâlni marți, în turul I la turneul WTA 250 de la Lyon, pe Stefanie Voegele (Elveția 122 WTA), în timp ce Mihaela Buzărnescu (România, 135 WTA) are un debut complicat! Miki” se duelează în aceeași zi cu Kristina Mladenovic (Franța, 53 WTA)!

The post Sorana Cîrstea a făcut șpagatul anului în tenis! Cum i-a fermecat pe organizatorii turneului de la Lyon | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă