Sophia Bertolami, iubita superbă a unuia dintre cei mai cunoscuți jucători de golf! Tânăra a încins internetul cu postările sale | GALERIE FOTO

1 month ago 1

Sophia Phaelen Bertolami (27 de ani) a fost mai mult decât „mândră” de iubitul ei, Bryson DeChambeau, după ce a cesta a câștigat competiția de golf US Open 2020.

Frumoasa tânără a distribuit o fotografie cu partenerul ei, după ce acesta a reușit victoria carierei, câștigând competiția de golf care s-a desfășurat la New York. De altfel, Sophia este o adevărat vedetă pe Instagram, postând des fotografii în bikini, la plajă sau în alte locuri care oferă priveliști spectaculoase.

(Postarea lui Sophia Bertolami la secțiunea „Povestea Mea” de pe Instagram)

„Cele mai mari felicitări pentru acest om! Sunt atât de mândră de tine, Brynson!”, a scris tânăra Sophia în descrierea mesajului pe care l-a avut pentru iubitul ei.

Sophia Bertolami și animalul ei de companie uriaș

Totodată, Sophia are și un animal de companie surprinzător. Pe lângă fotografiile incendiare, ea mai arată fanilor cadre cu o scroafă, care cântărește nu mai mult, nu mai puțin de 450 de kilograme. Conform spuselor ei, Sophia credea că animalul este un mini porcușor, animale destul de rare.

„Acum patru ani am crezut că am adoptat un mini porcușor. Astăzi, Stella are 450 de kilograme”, a spus tânăra, potrivit The Sun.

Sophia are și o educație aleasă. Ea a absolvit Universitatea din Nashville, Statele Unite ale Americii. Ulterior, ea a făcut și studii în farmacie, la o altă universitate din Nashville. Ea deține acum și o linie vestimentară, fiind creatoare de costume de baie.

Pe contul său de Instagram, Sophia a adunat peste 58 de mii de urmăritori, iar unele fotografii și clipuri video pe care le-a postat au adunat zeci de mii de like-uri. Foarte mulți fani îi aduc complimente, unii dintre ei propunându-i să-l lase pe jucătorul de golf.

 „Bună, vreau să te întreb dacă ești singură! Cred că ești foarte frumoasă! Am 44 de ani și sunt din Anglia”, i-a scris un fan pe o rețeaua socială.

The post Sophia Bertolami, iubita superbă a unuia dintre cei mai cunoscuți jucători de golf! Tânăra a încins internetul cu postările sale | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools