SONDAJ INSOMAR. Guvernul de coaliție, în impas - LOVITURĂ DURĂ, la două luni de la învestitură. PNL câștigă teren

2 săptămâni in urmă 16

 Inquam Photos, George CalinCoalitia de guvernare - Foto: Inquam Photos, George Calin

Românii își mențin încrederea în PNL și în președintele Klaus Iohannis. Este concluzia unui sondaj de opinie INSOMAR efectuat la comanda Realitatea.net. 

VINERI, 12 FEBRUARIE 2021, 10:53

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit unui sondaj de opinie efectuat în perioada 8-11 februarie, în rândul populației adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani și peste, la cererea Realitatea.net, deși românii sunt sceptici în ceea ce privește rezistența actualului guvern de coaliție (34% dintre repondenți au declarat că actualul guvern va rezista până la finele mandatului, în timp ce 49% nu-i dau nicio șansă), sunt convinși că PNL va reuși să identifice o soluție pentru relansarea economiei României. 

Imagine

La capitolul încredere în politicieni, Klaus Iohannis ocupă poziția fruntașă, cu 26%, urmat de Ludovic Orban - 17% și Marcel Ciolacu - 16%.

Imagine

Același clasament este valabil și ca răspuns la întrebarea "care credeți că este cel mai popular politician din România" - Klaus Iohannis (25%), Ludovic Orban (18%) și Marcel Ciolacu (17%). Interesante sunt și ultimele locuri din clasament. Claudiu Târziu a obținut doar 4% din voturi, în condițiile în care George Simion are 16%, iar Paul Stănescu și Emil Boc au însumat, fiecare, abia câte 1%. Nicușor Dan a obținut, la aceeași întrebare, doar 2% din voturi. 

Imagine

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă