"Son are noroc că are un tată mai bun decât Ole!" Mourinho l-a desfiinţat pe Solskjaer cu o nouă replică memorabilă

1 lună in urmă 20

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Ce a spus Ole Gunnar Solskjaer după Tottenham - Manchester United 1-3

"Diavolii" au fost conduşi la pauză cu 1-0, după golul reuşit de Son Heung-Min, însă, înainte de reuşita celor de la Spurs,  Man. United înscrisese prin Cavani. VAR a anulat reuşita, după un fault al lui McTominay asupra lui Son, care a stârnit foarte multe controverse.

La final, Ole Gunnar Solskjaer a criticat decizia luată de arbitrii din camera VAR. 

"Dacă a fost o eroare clară, a fost o eroare clară la care s-au mai şi uitat. A fost un gol perfect valabil. Nu ar trebui să ne lăsăm păcăliţi. Dacă fiul meu stă pe jos 3 minute şi are nevoie de 10 prieteni să-l ajute să se ridice, nu va primi mâncare. Nu noi am fost păcăliţi, arbitrul s-a păcălit.", a afirmat Ole Gunnar Solskjaer, pentru Sky Sports.

Ce i-a răspuns Jose Mourinho lui Ole Gunnar Solskjaer

Managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, nu a stat prea mult pe gânduri după ce a auzit ce afirmaţii a făcut Ole Gunnar Solskjaer, şi i-a dat o replică dură managerului norvegian.

"În primul rând, să vă zic ceva. Sunt foarte surprins de comentariile făcute de Ole în privinţa lui Sonny. Nu mă întrebaţi despre asta, am vorbit deja cu Ole, ne-am întâlnit acum câteva minute. Dacă eu aş spune că dacă un jucător de la altă echipă ar fi copilul meu, nu i-aş da de mâncare la cină, care ar fi reacţiile?

E foarte, foarte trist şi cred că e şi mai trist că nu se vorbeşte despre asta. E foarte trist că nu aveţi onestitatea morală să mă trataţi precum îi trataţi pe ceilalţi. Sonny este foarte norocos că tatăl său e un om mai bun decât Ole. Sunt tată şi eu şi ca tată trebuie mereu să-ţi hrăneşti copiii, nu contează ce fac. Dacă trebuie să furi ca să-ţi hrăneşti copiii, atunci furi. Sunt foarte, foarte dezamăgit.

În Portugalia, avem o vorbă: pâinea e pâine şi brânza e brânză. I-am spus deja lui Ole ce cred despre afirmaţiile lui şi sunt foarte dezamăgit că în primele 5, 6, 7 întrebări aţi ignorat dimensiunea acestor comentarii.", a afirmat Mourinho.

Etichete: jose mourinho , tottenham , manchester united , ole gunnar solskjaer , son heung-min
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă