Soluția unui deputat USR pentru traficul infernal de pe Valea Prahovei: ”Trei sferturi din coşmarul aproape ritualic se va rezolva”

2 săptămâni in urmă 15

Marti, 04 Ianuarie 2022, ora 07:46

34 citiri

 ”Trei sferturi din coşmarul aproape ritualic se va rezolva”

Deputatul USR Tudor Benga cere ministrului Grindeanu ca centurile din Bușteni și Comarnic să fie scoase la licitaţie în 2023, pentru a rezolva ”trei sferturi din coşmarul aproape ritualic de pe Valea Prahovei”.

”Ce este cel mai important în contractul buclucaş pentru autostrada Ploieşti - Braşov este livrarea etapizată. Anume să fie încheiată prioritar documentaţia pentru centurile Buşteni şi Comarnic astfel încât execuţia pentru aceste două bucăţi cheie să poată fi scoasă la licitaţie în anul 2023”, a scris, luni seară, 3 ianuarie, pe Facebook, deputatul Tudor Benga.

Potrivit acestuia, ministrul Sorin Grindeanu ar trebui să se asigure că cele două centuri sunt scoase la licitaţie în 2023.

”Dacă Sorin Grindeanu tot vrea să facă pe deşteptul şi cocoşul atunci să stea cu ochii pe Consitrans şi să se asigure că lucrul ăsta se întâmplă, că i se livrează prioritar aceste două secţiuni şi că le scoate la licitaţie în 2023. Trei sferturi din coşmarul aproape ritualic de pe Valea Prahovei se va rezolva dacă aceste două segmente, centurile Buşteni şi Comarnic, se realizează cu prioritate înaintea restului autostrăzii”, a mai scris Benga.

Poliţiştii prahoveni au amendat, luni, patru persoane - trei şoferi şi un pasager - care au participat la o bătaie care a avut loc pe DN 1, ceilalţi participanţi la trafic sunând la 112.

În plus, în urma scandalului a fost deschis un dosar penal. Este al doilea astfel de conflict care are loc pe DN 1 în ultimele două zile.

Scandalurile au început din cauza aglomeraţiei, în zonă circulându-se cu mare dificultate.

Citeste si:

Trafic intens pe Valea Prahovei. Polițiștii recomandă rute alternative

Valori de trafic ridicate se înregistrează, miercuri la prânz, pe DN 1, în Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Buşteni şi Azuga. Centrul INFOTRAFIC din...

Aglomerație pe DN1 spre Valea Prahovei. Porțiunile unde s-au format coloane foarte lungi

Traficul către staţiunile de pe Valea Prahovei este intens vineri, 2 decembrie, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În zona Comarnic se circulă în...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă