Soluția salvatoare găsită de Toni Iuruc pentru a se împărți între turneele Simonei Halep și afaceri! Soțul sportivei și-a „mutat” biroul în stradă | FOTO

4 săptămâni in urmă 23

Toni Iuruc (42 de ani) este nelipsit de la turneele Simonei Halep (30 de ani) și îi face galerie acesteia la meciurile din circuitul WTA, dar partenerul sportivei se ocupă în paralel și de afaceri.

Toni Iuruc se împarte între turneele la care o susține pe Simona Halep și afacerile ce îi aduc profituri substanțiale în fiecare lună, iar soțul sportivei a găsit soluția salvatoare pentru a mulțumi pe toată lumea.

Toni apărut la terasă, alături de un prieten. Sau, poate, partener de afaceri. La un suc și o cafea, cei doi au pus țara la cale. Practic, soțul Simonei Halep a fost surprins de Cancan.ro când și-a mutat biroul la terasă.

Soluția salvatoare găsită de Toni Iuruc pentru a se împărți între turneele Simonei Halep și afaceri

Toni Iuruc i-a făcut galerie Simonei Halep la Transylvania Open, iar susținerea acestuia a contat enorm, întrucât constănțeanca a ajuns până în finală (2-6, 3-6 cu Anett Kontaveit). După aventura din Ardeal, Toni și-a reluat activitatea de afacerist la București, fiind dispus să discute oriunde despre investițiile pe care le plănuiește. Iar restaurantul poate fi un loc numai bun unde se poate întâlni cu partenerii. Terasa de la Osho, din Primăverii, a fost aleasă de data aceasta Toni Iuruc, acolo unde s-a așezat la masă alături de un amic.

Cu ochelari fumurii, „la cămașă”, și cu mimică tipică de om de afaceri, soțul Simonei Halep a intrat direct în subiect, imediat ce a făcut comanda. Oarecum relaxați la masă, Toni Iuruc și amicul au părut să discute și alte subiecte, nu doar despre muncă. Toni are business-uri estimate la câteva milioane de euro, intrând afaceri în urmă cu 20 de ani. El încasează peste 100.000 de euro lunar doar din chirii. În schimb, Simona Halep, intrată și ea în imobiliare, are o avere de aproximativ 45 de milioane de euro.

The post Soluția salvatoare găsită de Toni Iuruc pentru a se împărți între turneele Simonei Halep și afaceri! Soțul sportivei și-a „mutat” biroul în stradă | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă