Solistul trupei Jamiroquai, confundat cu unul dintre protestatarii din Capitoliu: "Nu sunt genul sa particip la astfel de intalniri"

1 lună in urmă 64

Solistul formatiei britanice Jamiroquai, Jay Kay, pe care unii au crezut ca l-au recunoscut in persoana unui protestatar care a intrat in cladirea Capitoliului, a explicat joi ca nu el era personajul pitoresc cu o caciula de blana, cu coarne si la bustul gol, ce a fost imortalizat de fotografi, transmite AFP.

"Buna ziua la toata lumea! Unii dintre voi ati crezut ca poate m-ati vazut la Washington, noaptea trecuta, insa nu m-am aflat printre toti acei nebuni", a declarat solistul in varsta de 51 de ani intr-un scurt clip, postat pe Twitter.

Pe retelele sociale, unii utilizatori s-au amuzat pe marginea asemanarii dintre Jay Kay, cunoscut pentru pasiunea sa pentru palarii dintre cele mai bizare, si protestatarul surprins de fotografi in cladirea Capitoliului, care se pare ca este membru al miscarii conspirative QAnon, sub pseudonimul 'Yellowstone Wolf'.

Good Morning Washington, loving the headgear, but not sure that's my crowd. Stay safe everyone, J xxx pic.twitter.com/8Fuime28cc

- Jamiroquai (@JamiroquaiHQ) January 7, 2021

"Iubesc acest gen de palarie, dar nu sunt genul sa particip la astfel de intalniri", a mai comentat Jay Kay pe Twitter.

Tanarul in varsta de 32 de ani, Jake Angeli, originar din Arizona, a devenit o celebritate pe retele de socializare in doar cateva ore, dupa ce s-a prezentat in fata Capitoliului, la apelul lui Donald Trump, si dupa ce a reusit sa patrunda in hemiciclu, in timpul luarii cu asalt a Congresului de catre simpatizanti ai presedintelui american in exercitiu.

Cu ajutorul tinutei sale - la bustul gol, tatual, machiat si purtand pe cap o caciula de blana si doua coarne, care i-au adus supranumele de "Shaman" - s-a facut remarcat activistul, care pare ca a devenit un simbol al acestei invazii a Congresului.

Citeste si:
Vanatoare in SUA pentru identificarea atacatorilor de la Capitoliu. Politia din Washington ofera recompense de pana la 1.000 de dolari


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă