Solicitarea de milioane de euro a lui Ronald Koeman! Suma pentru care e dispus să plece de la Barcelona

4 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Olandezul nu a avut ce face și a acceptat situația, însă nu dorește să se despartă așa oricum de gruparea catalană. 

Suma de milioane de euro pentru care Koeman e dispus să se despartă de Barcelona

Intenția diriguitorilor este aceea de a-i oferi lui Koeman suma de 7,5 milioane de euro, plătibilă în două tranșe, dar antrenorul nu este de acord. Acesta solicită suma de 12 milioane de euro, plus un bonus substanțial de anul trecut, susțin cei de la sport.es.

Conform sursei citate, Ronald Koeman avea o înțelegere cu FC Barcelona prin care trebuie să primească alte 6 milioane de euro, în cazul în care contractul său nu era prelungit dincolo de vara anului 2022.

Această clauză a fost introdusă după ce Koeman a fost nevoit să dea bani către Federația Olandeză de Fotbal pentru a rezilia contractul cu echipa națională, în luna august a anului 2020.

Potrivit jurnalistului Gerard Romero, pretențiile lui Koeman sunt departe de intențiile celor de la Barcelona, astfel că rămâne de văzut cum se va încheia această colaborare. 

Xavi ajunge vineri la Barcelona

Oficialii Barcei au fost nevoiți să se deplasaze în Qatar pentru a-i convinge pe șeicii de la Al-Sadd să-l lase să plece pe fostul mijlocaș legendar al catalanilor. În cele din urmă, negocierile au avut succes, dar numai după ce Mateu Alemany și Rafa Yuste s-au dus chiar acasă la șeicul care reprezintă Al-Sadd. Mohammed bin Khalifa Al Thani.

Presa spaniolă susține că Xavi va ajunge la Barcelona vineri, cu un avion direct de la Doha, alături de Alemany și Yuste, și tot mâine va avea loc anunțul oficial.

Însă prezentarea oficială a sa, ca antrenor al Barcelonei, va avea loc abia marți sau miercuri. Până atunci, Xavi va fi în trbune la meciul din deplasarea cu Celta Vigo, pentru a vedea jucătorii la lucru, sub comanda interimarului Sergi Barjuan.

Etichete: fc barcelona , xavi barcelona , ronald koeman , koeman barcelona
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă