Sofia Vicoveanca, scandal la concert cu grup de tineri care dansau în fața scenei: „A fost un gest urât din partea mea. Îmi cer iertare”

1 lună in urmă 37

Sofia Vicoveanca a fost implicată într-un scandal cu un grup de tineri chiar în timpul unui concert pe care l-a avut în județul Neamț.

Interpreta de muzică populară a început să țipe la tinerii în costume populare pentru că au îndrăznit să danseze în fața scenei. Spectatorii au rămas fără cuvinte vizavi de reacția avută de Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca a mărturisit la Antena 3 că regretă atitudinea pe care a avut-o față de spectatorii săi.

”Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate” a spus artista, în direct la Antena 3.

Momentul a fost filmat de un spectator și a fost public pe o rețea socială, iar internauții au condamnat atitudinea artistei.

„Zici că plătești cântărețul ca să facă atmosferă frumoasă și ea rage ca un căpcăun la niște copii. Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi…

Ne dorim ca peste tot în lume să ne promovăm tinerele mlădițe îmbrăcate în portul nostru strămoșesc însă, atunci când nu suntem super mediatizați la un astfel de festival local, avem ieșiri răutăcioase și pline de egoism! Păcat… este loc pe pământ și sub soare pentru fiecare… că altfel Dumnezeu nu ar fi permis venirea noastră! Pentru noi, tinerii îmbrăcați în portul popular valorează mai mult decât doamna interpretă!”, au transmis internauții.

Citiți și Drama trăită de Sofia Vicoveanca, în copilărie. A fost „vândută” de mama ei: „Fugeam şi mă ascundeam”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă