Sofia Vicoveanca, reacție neașteptată în timpul unui concert. S-a adresat dansatorilor: „Hai, afară!”

1 lună in urmă 26

Zilele trecute, Sofia Vicoveanca a susținut un mic concert în cadrul Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, din județul Neamț. Celebra artistă a fost invitata de onoare la eveniment și tot ea a fost protagonista unui moment neașteptat.

În timpul recitalului ei, un grup de tineri îmbrăcați în costume populare au încins o horă chiar în fața scenei, în fața Sofiei Vicoveanca. Văzându-i cum joacă, celebra cântăreață de muzică populară li s-a adresat lor, la microfon.

„Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”, a strigat Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte.

„Unul dintre spectatorii prezenți la eveniment a filmat întreaga scenă, iar apoi a încărcat clipul video pe Facebook unde a notat: „Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca, la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine. Rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest. Cum să încurajăm frumosul românesc? Așa ca în acest clip ?!”.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fboju.ciprian%2Fvideos%2F603987694313211%2F&show_text=false&width=261&t=0" width="261" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Gelu Voicu, solist al Orchestrei Populare Flacăra Prahovei de la Filarmonica „Paul Constantinescu“ Ploieşti, a fost cel care i-a luat apărarea Sofiei Vicoveanca.

„Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta!;

solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul! Acel moment, dragi colegi dansatori, este a-l solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!”, a declarat acesta, conform click.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă